Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί δεν έχουμε δει ποτέ γυμνή την Τζούλια Ρόμπερτς

Γιατί δεν έχουμε δει ποτέ γυμνή την Τζούλια Ρόμπερτς

Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο επιλέγει να μην κάνει γυμνές σκηνές στις ταινίες που πρωταγωνιστεί.

Στη διάρκεια της εμβληματικής καριέρας της στο Χόλιγουντ, που μετρά πλέον τρεις δεκαετίες στον κινηματογράφο, η Τζούλια Ρόμπερτς δεν εμφανίστηκε ποτέ γυμνή μπροστά στην κάμερα.

Σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, η Τζούλια Ρόμπερτς αποκαλύπτει γιατί κρατά τις ταινίες στις οποίες εμφανίζεται αυστηρά κατάλληλες για ανηλίκους.

Είναι μια επιλογή που υποθέτω ότι κάνω για τον εαυτό μου

«Ξέρεις, όχι ότι επικρίνω τις επιλογές των άλλων, αλλά το να μην βγάζω τα ρούχα μου σε μια ταινία ή να είμαι ευάλωτη με σωματικούς τρόπους είναι μια επιλογή που υποθέτω ότι κάνω για τον εαυτό μου. Αλλά στην πραγματικότητα, επιλέγω να μην κάνω κάτι σε αντίθεση με το να επιλέγω να κάνω κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζούλια Ρόμπερτς.

Στην 56χρονη Τζούλια Ρόμπερτς πήρε συνέντευξη ο Richard Curtis, με τον οποίο συνεργάστηκε στην ταινία Notting Hill, για το ντεμπούτο της στη βρετανική Vogue.

Η Ρόμπερτς σχολίασε ότι η διάσημη ξαδέλφη της μπορεί να είναι ο λόγος που δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να τα βγάλει όλα στη φορά στην οθόνη, ακόμα και όταν έπαιξε μια ιερόδουλη στην επιτυχημένη ταινία του 1990 «Pretty Woman».

«Όχι πολύ καιρό πριν, έκανα ολόκληρο το γενεαλογικό μου δέντρο με τον λαμπρό Δρ. Χένρι Γκέιτς. Αν έχετε δει το σόου του, «Finding Your Roots», είναι υπέροχο και έχω εμμονή με αυτό. Ένα από τα πράγματα που κάνει στο τέλος, είναι ότι σου λέει με ποιον ανακάλυψαν ότι είσαι ξαδέρφη μέσω DNA» περιέγραψε.

«Δεν θα πω καν, “Μπορείτε να μαντέψετε με ποιον είμαι ξαδέρφη του DNA;” γιατί δεν μπορείς να πεις ποιο φρικτό άτομο θα διάλεγες για να με ντροπιάσεις σε αυτή τη συνέντευξη, αλλά είμαι ξαδέρφη του DNA με την Γκλόρια Στάινεμ», πρόσθεσε.

Η Steinem, 89 ετών, είναι μια πρωτοποριακή φεμινίστρια και καταξιωμένη δημοσιογράφος που αναδείχθηκε ως ηγέτης του δεύτερου κύματος φεμινισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ξεκίνησε το περιοδικό «Ms.» το 1972, το πρώτο περιοδικό που έφερε στο προσκήνιο τον φεμινισμό και το κίνημα για τα δικαιώματα των γυναικών.

Η μητρότητα ενίσχυσε τον κανόνα της Τζούλια Ρόμπερτς

Δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ του «Pelican Brief» συζητά γιατί κρατάει τα ρούχα της στα γυρίσματα και δεν κάνει γυμνές σκηνές. Αφού καλωσόρισε τα δίδυμα Hazel και Phinnaeus το 2004 και τον γιο της Henry το 2007 με τον σύζυγό της Danny Moder, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο κανόνας της μόνο ενισχύθηκε.

«Ξέρετε ότι δεν είναι πραγματικά αυτό που κάνω, οπότε αν θέλετε να μου ζητήσετε να το κάνω, πρέπει να περιμένετε να μετριαστεί», εξήγησε στο βρετανικό The Standard . «Ξέρεις, ως μαμά τριών παιδιών, νιώθω έτσι».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μείωσε επίσης περίφημα τη σεξουαλική της σκηνή με τον Κλάιβ Όουεν για την ταινία «Duplicity» του 2009 και για την Τζούλια Ρόμπερτς το να ξεγυμνωθεί απλώς θα αφαιρούσε από την ερμηνεία της.

«Δεν θα έκανα γυμνό σε ταινία», είπε στο OK! το 2007. «Το να παίζω με τα ρούχα μου είναι παράσταση», πρόσθεσε. «Το να παίζω με τα ρούχα μου είναι ντοκιμαντέρ».

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024