Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γλαβίνας: «Δεν θα μας εξέπληττε να είχε γίνει πρόταση για υπουργοποίηση Κασσελάκη»

Γλαβίνας: «Δεν θα μας εξέπληττε να είχε γίνει πρόταση για υπουργοποίηση Κασσελάκη»

Με ανάρτησή του στο Χ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός στο παρελθόν διαφήμιζε τη στήριξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο πρόσωπό του

Στο θέμα της «υπουργοποίησης Κασσελάκη» αναφέρεται ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Γλαβίνας, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την ανάρτηση συνοδεύει σχόλιο που αποδίδεται στον Στέφανο Κασσελάκη και φαίνεται να έχει αναπαραχθεί στο παρελθόν από τον λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο Μητσοτάκης διαφήμιζε τη στήριξη Κασσελάκη προς το πρόσωπό του – Δεν θα ήταν έκπληξη πρόταση για υπουργοποίηση»

Συγκεκριμένα, ο κ. Γκλαβίνας, ανέφερε:

«Κάποτε ο κ. Μητσοτάκης διαφήμιζε τη δημόσια στήριξη του κ. Κασσελάκη στο πρόσωπό του. Δεν θα μας εξέπληττε να του είχε προτείνει την Υπουργοποίηση ως ανταπόδοση. Εξάλλου, ανάλογη πρόταση υπουργοποίησης είχε προτείνει και στο δεξί του χέρι, τον κ. Αποστολάκη. Θα αστειεύεστε…».

Η διάψευση Διαματάρη

Υπενθυμίζεται ότι ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» και πρώην υφυπουργός, Αντώνης Διαματάρης, είχε προβεί σε διάψευση των ισχυρισμών του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη.

Ο Αντώνης Διαματάρης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Μανώλης Καπνισάκης, φερόταν ως το πρόσωπο που μεσολάβησε και πρότεινε στον Στέφανο Κασσελάκη χαρτοφυλάκιο στην πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019.

«Το 2019, προ των εθνικών εκλογών, ο Αντώνης Διαματάρης τον προσέγγισε για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρότεινε θέση εξωκοινοβουλευτικού υπουργού, την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Καπνισάκης.

Ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) υπογράμμισε ότι «τo δημοσίευμα της εφημερίδας Documento (έκδοση 6ης-7ης Ιανουαρίου 2024) ότι δήθεν εγώ πρότεινα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024