Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνε δώρο… στο αυτοκίνητό σου μια υπερσύγχρονη οθόνη τώρα στις εκπτώσεις

Κάνε δώρο… στο αυτοκίνητό σου μια υπερσύγχρονη οθόνη τώρα στις εκπτώσεις

Βάζοντας μία multimedia οθόνη στο αυτοκίνητό σας, πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, θα κερδίσετε και μία σειρά από λειτουργίες – πλεονεκτήματα.

Στην εποχή μας, τα οχήματα κάνουν πολύ περισσότερα από το να μετακινούν ανθρώπους από το ένα μέρος στο άλλο. Τώρα, τα αυτοκίνητα διαθέτουν πολύπλοκες υπολογιστικές δυνατότητες που βελτιώνουν την εμπειρία οδήγησης. Από τις κάμερες οπισθοπορείας έως τις οθόνες αφής και όχι μόνο, αυτές οι δυνατότητες αποτελούν μέρος των συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας αυτοκινήτου.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση διαθέτετε παλαιότερο όχημα; Βάζοντας μία multimedia οθόνη στο αυτοκίνητό σας, πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, θα κερδίσετε και μία σειρά από λειτουργίες – πλεονεκτήματα.

Πλέον θα μπορείτε να δείτε πολύ πιο γρήγορα ποιο τραγούδι παίζει ή ακόμα και ποιος σας καλεί στο τηλέφωνο, το οποίο θα μπορείτε να το συνδέσετε με τον δέκτη μέσω bluetooth, λαμβάνοντας και πραγματοποιώντας κλήσεις χωρίς να κρατάτε το κινητό σας στο χέρι την ώρα που οδηγείτε.

Επιπλέον, πολλοί από αυτούς τους δέκτες είναι συμβατοί με το Apple CarPlay και το Android Auto, τα οποία μεταφέρουν την οθόνη του smartphone σας στην οθόνη του αυτοκινήτου.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός πλοηγού αυτοκινήτου είναι ο σκοπός και η λειτουργικότητά του. Θέλετε μια συσκευή που προσφέρει μόνο βασική πλοήγηση ή θέλετε πρόσθετες λειτουργίες όπως ενημερώσεις κυκλοφορίας, φωνητικές εντολές ή αναπαραγωγή πολυμέσων; Καταγράψτε τα χαρακτηριστικά που είναι σημαντικά για εσάς και ιεραρχήστε τα με σειρά σπουδαιότητας.

Πολλοί δέκτες οθόνης λειτουργούν με ένα αξιόπιστο τηλεχειριστήριο χειρός. Μερικές φορές περιλαμβάνεται στην συσκευασία, μερικές φορές, όμως είναι προαιρετικό.

Πλοήγηση GPS

Στην αγορά θα βρείτε οθόνες με ενσωματωμένη πλοήγηση GPS, που θα σας προσφέρουν απίστευτη ευκολία και βοήθεια. Αλλά αν δεν θέλετε να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για ενσωματωμένη πλοήγηση και μελλοντικές ενημερώσεις χαρτών, επιβεβαιώστε τουλάχιστον ότι ο δέκτης που διαλέξατε είναι συμβατός με το Apple CarPlay ή Android Auto. Και οι δύο αυτές επιλογές χρησιμοποιούν εφαρμογές πλοήγησης, όπως το Waze και το Google Maps

Το μέγεθος και η ανάλυση της οθόνης αυτοκινήτου είναι σημαντικά κατά την αγορά. Μεγαλύτερη οθόνη ισούται με καλύτερα γραφικά, αλλά πιο δύσκολη στην εγκατάσταση. Υψηλότερη ανάλυση ίση με πιο λεπτομερείς χάρτες ή γραφικά. Σκεφτείτε το μέγεθος του αυτοκινήτου και τις προσωπικές προτιμήσεις όταν επιλέγετε το μέγεθος ή την ανάλυση της οθόνης ενός πλοηγού.

Ο χάρτης του συστήματος πλοήγησης αυτοκινήτου και οι ενημερώσεις λογισμικού είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί ότι η συσκευή παραμένει ενημερωμένη και ακριβής. Ορισμένες συσκευές απαιτούν μη αυτόματες ενημερώσεις, ενώ άλλες προσφέρουν αυτόματες ενημερώσεις. Σκεφτείτε πόσο συχνά ενημερώνει ο κατασκευαστής το λογισμικό και τους χάρτες της συσκευής και εάν οι ενημερώσεις είναι δωρεάν ή απαιτούν συνδρομή.

Αν και εσείς ψάχνετε μια οθόνη για το αυτοκίνητό σας θα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές στο SHOPFLIX.gr και θα φτάσει άμεσα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Ειδικά τώρα που οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στο SHOPFLIX θα τις βρείτε σε σούπερ προσφορά. Και το καλύτερο; Με κάθε αγορά κερδίζετε κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενη παραγγελία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024