Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Smart TV: Ποιες αξίζει να αγοράσεις τώρα στις εκπτώσεις

Smart TV: Ποιες αξίζει να αγοράσεις τώρα στις εκπτώσεις

Για απόλυτη εμπειρία θέασης

Δεν είναι εύκολο να βρείτε την καλύτερη τηλεόραση – υπάρχουν όλο και περισσότερες επιλογές τηλεόρασης με περίτεχνη τεχνολογία οθόνης και χαρακτηριστικά γεμάτα ορολογία – αλλά τα καλά νέα είναι ότι μια εξαιρετική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου δεν ήταν ποτέ πιο προσιτή.

Μια έξυπνη τηλεόραση μπορεί να είναι μια καλή επένδυση— ειδικά αν έχετε άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές για να τη συνδέσετε. Παράλληλα ενσωματώνει ένα λειτουργικό σύστημα που σας δίνει πρόσβαση σε περιεχόμενο που βρίσκεται στο διαδίκτυο – όπως αυτό των πλατφορμών streaming – χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον συσκευές.

Οι τηλεοράσεις 4K ή UHD έχουν περίπου τέσσερις φορές υψηλότερη ανάλυση από τις παραδοσιακές Full HD τηλεοράσεις. Και μπορεί η διαφορά να μην σας απασχολεί σε μια μικρότερη οθόνη, όπως αυτή του υπολογιστή σας, αλλά όταν κοιτάζετε για Smart TV 65 ιντσών και άνω, η ένδειξη «UHD» σίγουρα είναι απολύτως απαραίτητη, για να μην παρακολουθείτε περιεχόμενο με… κόκκους.

Στην περίπτωση που είστε κολλημένοι με τις σειρές του Netflix ή με τα χειριστήρια του PS5 τότε χρειάζεστε μια τηλεόραση QLED, καθώς το λεγόμενο «quantum dot filter» χαρίζει βελτιωμένη φωτεινότητα αλλά και ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων για να μην χάνετε λεπτό δράσης.

Αν λοιπόν ψάχνετε να αγοράσετε μια smart τηλεόραση, στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε απεριόριστη ποικιλία σε ασυναγώνιστες τιμές για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Ειδικά τώρα που οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στο SHOPFLIX θα τις βρείτε σε σούπερ προσφορά και μαζί μπορείτε να να αγοράσετε την κατάλληλη βάση για να την τοποθετήσετε στο τοίχο σας.

Και το καλύτερο; Με κάθε αγορά κερδίζεις κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενη παραγγελία.

Εμείς πάλι βρήκαμε τρεις τηλεοράσεις που αξίζει να επενδύσεις.

Τηλεόραση Smart LG OLED55G23LA 4K UHD OLED HDR 2022 55″
Η ευφυία που κρύβεται πίσω από την ομορφιά. Ακολουθώντας τις εξελίξεις βαθιάς μάθησης (deep learning), ο επεξεργαστής α9 Gen 5 AI της LG βελτιώνει τα αντικείμενα στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, προσθέτοντας φυσικό βάθος και κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά αλλά και ακριβή.

Το ολοκαίνουργιο Dynamic Tone Mapping Pro εμβαθύνει ακόμα περισσότερο για τη βελτίωση της εικόνας. Μέχρι πρότινος, αναβάθμιζε μόνο τα πλαίσια.

Πλέον, η τεχνική εξελίσσεται σε 5000 μπλοκ σε όλη την οθόνη για πιο ζωντανό HDR μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Χρειάζεστε έμπνευση για μια κινηματογραφική βραδιά; Το ThinQ παρέχει προτάσεις με βάση τα γούστα σας. Ρυθμίστε προφίλ για όλους στο σπίτι ώστε να ξαναμπαίνουν γρήγορα στην αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά και να λαμβάνουν ειδήσεις που τους αφορούν και αθλητικές ενημερώσεις.

Τηλεόραση Samsung Smart 55″ 4K Crystal UHD LED UE55CU7172UXXH HDR 2023
Οι τηλεοράσεις αυτής της σειράς της Samsung UECU7172UXXH απευθύνονται σε καταναλωτές που αναζητούν μια προσιτή τηλεόραση με υψηλή ανάλυση. Η σειρά UECU7172UXXH προσφέρει ανάλυση εικόνας 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixels), υποστήριξη HDR για βελτιωμένη απόδοση των χρωμάτων και της αντίθεσης, καθώς και άλλες βελτιώσεις εικόνας και ήχου που προσφέρουν εξαιρετική απόλαυση της τηλεόρασης περιεχομένου.

Η σειρά UECU7172UXXH είναι κατάλληλη για καταναλωτές που επιθυμούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο της τηλεόρασης σε μια ποιοτική οθόνη, με εξαιρετική απόδοση εικόνας και ήχου, για την προβολή ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων, αθλητικών γεγονότων και άλλου περιεχομένου.

Το PurColor επιτρέπει στην τηλεόραση να εμφανίζει μια τεράστια γκάμα χρωμάτων, προσφέροντάς σας εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας για μία συναρπαστική εμπειρία προβολής.

Τηλεόραση Samsung Smart 55″ UE55CU8572UXXH 4K UHD LED HDR 2023 Μαύρο
Χρώματα που αγγίζουν την πραγματικότητα! Βυθιστείτε στην εικόνα με ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις. Το Dynamic Crystal Color προσφέρει αληθοφανείς αποχρώσεις, ώστε να μπορείτε να δείτε και τις μικρές λεπτομέρειες της εικόνας.

Κομψός και λεπτός σχεδιασμός. Το ισχυρό 4K upscaling εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενό σας εμφανίζεται στην οθόνη σας σε ανάλυση 4K.

Καθαρές αποχρώσεις σε 4Κ ανάλυση. Το ισχυρό 4K upscaling εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενό σας εμφανίζεται στην οθόνη σας σε ανάλυση 4K.

Βρείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε ένα σημείο. Εύκολη αναζήτηση περιεχομένου, ώστε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο για την αναζήτηση και περισσότερο χρόνο για streaming, gaming και τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Ήχος προσαρμοσμένος στο περιεχόμενό σας: Το Adaptive sound διαθέτει τεχνολογία Audio Scenic Intelligence που ρυθμίζει τον ήχο με βάση το περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024