Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: Το μυστήριο με τις μετακινήσεις του κρεοπώλη το κρίσιμο διάστημα της εξαφάνισης του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Το μυστήριο με τις μετακινήσεις του κρεοπώλη το κρίσιμο διάστημα της εξαφάνισης του Μπάμπη

Οι έρευνες δεν περιορίζονται μόνο στις κινήσεις του 51χρονου ο οποίος φαίνεται να κρατά σκληρή στάση - Αναζητήσεις για το κινητό και το έξυπνο ρολόι του 31χρονου

Κεντρικό πρόσωπο αλλά και βασικός ύποπτος παραμένει ο 51χρονος κρεοπώλης, φίλος του Μπάμπη και ο τελευταίο άνθρωπος που είδε τον 31χρονο πριν την εξαφάνισή του στο Μεσολόγγι.

Το μεσημέρι ο 51χρονος δικάστηκε για την κατηγορία της οπλοκατοχής για το μαχαίρι που βρέθηκε στο όχημά του και αφέθηκε ελεύθερος με ποινή φυλάκισης 4 μηνών για οπλοκατοχή με αναστολή.

Τι κατέγραψε κάμερα της εθνικής οδού

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κλήθηκε και πάλι από την Ασφάλεια Μεσολογγίου προκειμένου να δώσει απαντήσεις για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα για την εξαφάνιση του 31χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA και στο LIVE NEWS, τις κρίσιμες ώρες που φαίνεται να είναι ασαφές τι κάνει ο 51χρονος, η ΕΛ.ΑΣ έχει εντοπίσει ένα σημαντικό στοιχείο.

Συγκεκριμένα έχει καταγραφεί από κάμερα της Ιόνιας Οδού στο ύψος των διοδίων στην είσοδο του Μεσολογγίου, να κινείται με το αυτοκίνητό του στον παράπλευρο δρόμο στην παλιά Εθνική Οδό Μεσολογγίου.

Λέει ότι δεν θύματα

Ο 51χρονος φαίνεται να κινείται προς αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που είχε αναφέρει αρχικά. Στη συνέχεια φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι δεν θυμάται τι έκανε αυτή την συγκεκριμένη ώρα αφήνοντας πολλά ερωτήματα αναπάντητα στους αστυνομικούς.

Από την νέα καταγραφή υπολογίζεται ότι 0 51χρονος έκανε μια διαδρομή 25 λεπτά προς το όρος Αράκυνθος της ορεινής Ναυπακτίας και άλλα τόσα για να επιστρέψει.

Με βάση αυτά τα στοιχεία χαρτογραφούνται και άλλες περιοχές για την αναζήτηση του 31χρονου Μπάμπη.

Το κινητό του και το έξυπνο ρολόι

Οι έρευνες δεν περιορίζονται μόνο στις κινήσεις του 51χρονου ο οποίος φαίνεται να κρατά σκληρή στάση και να αρνείται για την ώρα κάθε εμπλοκή με την εξαφάνιση του φίλου του.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο η ΕΛ.ΑΣ εστιάζει και στο κινητό του 31χρονου και στο και έξυπνο ρολόι (smart watch) που φορούσε.

Το κινητό και το smart watch δεν έχουν βρεθεί ωστόσο οι Αρχές προσπαθούν να αναζητήσουν στοιχεία από «ανεβαίνουν» αυτόματα στο ίντερνετ και αποθηκεύονται στο cloud για διάφορες εφαρμογές που καταγράφουν τις μετακινήσεις και δίνουν το στίγμα μας πάνω στον χάρτη.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024