Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: Τα νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη και τα «λάθη» του 50χρονου κρεοπώλη

Μεσολόγγι: Τα νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη και τα «λάθη» του 50χρονου κρεοπώλη

Νέα στοιχεία έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι, με τον 50χρονο κρεοπώλη να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Την ώρα που οι έρευνες σε χωράφια, σε βάλτους, χαράδρες και εγκαταλειμμένα σπίτια στο Μεσολόγγι και τις γύρω περιοχές συνεχίζονται μέρα και νύχτα με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και τη βοήθεια drone, ο 31χρονος Μπάμπης παραμένει αγνοούμενος για 4η ημέρα.

Την ώρα που η οικογένεια αγωνιά για την τύχη του ανθρώπου της, οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Βασικός ύποπτος ο 50χρονος

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος κρεοπώλης πήρε στις 20:20 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης τον νεαρό από το σπίτι του και τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Ωστόσο, ο 50χρονος επέστρεψε στο σπίτι του μία ώρα μετά, στις 21:30 το βράδυ, αν και η απόσταση είναι μόλις 7 λεπτά.

Για το λόγο αυτό, το κενό της μιας ώρας, ο 50χρονος κρεοπώλης μπήκε στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κενά και ασάφειες στα όσα έχει υποστηρίξει ο κρεοπώλης για το κρίσιμο χρονικό διάστημα, την ώρα της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη.

Κάμερες τον κατέγραψαν στο Μεσολόγγι

Ειδικότερα, από τις 20:30 έως τις 21:30 ο 50χρονος κρεοπώλης υποστηρίζει ότι κινήθηκε προς το σπίτι του στον Άγιο Θωμά, ωστόσο υλικό από κάμερες ασφαλείας τον δείχνουν να κινείται σε δρόμους του Μεσολογγίου, στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση.

Ο 50χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι αφότου άφησε τον 31χρονο επέστρεψε κατευθείαν σπίτι του, ωστόσο κάμερες τον έχουν καταγράψει στο Μεσολόγγι

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που κατέσχεσαν το κινητό του 50χρονου, θα αναζητήσουν δεδομένα που έχουν διαγραφεί από τη συσκευή, τα οποία θεωρούνται σημαντικά για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Πρόκειται για την πορεία του GPS του κινητού τηλεφώνου που είχε στην κατοχή του ο 50χρονος και τα στοιχεία της οποίας διέγραψε, προκειμένου να αποκρύψει τις κινήσεις του. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το κενό αυτό υπολογίζεται σε περίπου 90 λεπτά, διάστημα σημαντικό για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Δεν υπήρξε ραντεβού;

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί έχουν ερευνήσει και τα όσα υποστήριξε ο 50χρονος πως έγιναν το κρίσιμο βράδυ, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν αποδεικνύεται ότι υπήρχε κάποιο τρίτο πρόσωπο που θα παραλάμβανε τον 31χρονο από το σημείο που υποτίθεται ότι τον άφησε.

Την ίδια ώρα, ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση του 50χρονου μια ημέρα μετά τη δήλωση εξαφάνισης από την οικογένεια του 30χρονου, να φύγει από το Μεσολόγγι και να μετέβη στο χωριό Κλεππά της ορεινής Ναυπακτίας, διανύοντας μία απόσταση 2 ωρών και 40 λεπτών με πολλές στροφές και δύσβατες χαράδρες. Εκεί εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου προκειμένου να καταθέσει, ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι στο αυτοκίνητό που ήταν και η αφορμή να συλληφθεί για οπλοκατοχή.

Εν τω μεταξύ, ο 50χρονος φέρεται να χρωστάει αρκετά χρήματα στον 30χρονο. Σύμφωνα με τους συγγενείς του νεαρού άνδρα, ο κρεοπώλης είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον αγνοούμενο. Ωστόσο, ο ίδιος μιλά για 7.000 ευρώ, τα οποία ισχυρίζεται ότι τα επέστρεψε πριν από τα Χριστούγεννα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024