Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον 50χρονο κρεοπώλη - Τι έδειξαν οι συνομιλίες του

Μεσολόγγι: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον 50χρονο κρεοπώλη – Τι έδειξαν οι συνομιλίες του

Ήταν ο τελευταίος που είδε τον 30χρονο αγνοούμενο από το Μεσολόγγι το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου

Στο κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες των Αρχών, για τον εντοπισμό του 30χρονου από το Μεσολόγγι, που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου.

Ο συγκεκριμένος άντρας, που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον νεαρό, πέρασε νωρίτερα σήμερα (9/1) το κατώφλι των δικαστηρίων Μεσολογγίου, προκειμένου να απολογηθεί για το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο όχημά του.

Το κινητό του 50χρονου βρίσκεται στα χέρια των Αρχών για να ανακτηθούν δεδομένα, που έχουν διαγραφεί, ενώ από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει προκύψει ότι οι δύο άνδρες είχαν μία συνομιλία 12 δευτερολέπτων, πριν ο κρεοπώλης παραλάβει τον αγνοούμενο για να τον μεταφέρει σε σημείο συνάντησης με φίλο του που υποτίθεται θα πήγαιναν για κυνήγι.

Ωστόσο, ο τρίτο αυτό πρόσωπο στην κατάθεσή του τόνισε πως «δεν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε».

Επίσης, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου φάνηκε ότι ο 50χρονος άφησε το κινητό στο σπίτι του. Τώρα, ο αστυνομικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προσπαθούν μέσω ενός δεύτερου κινητού, που είχε ο 30χρονος κυνηγός και βρέθηκε στο σπίτι του, να σπάσουν τους κωδικούς από το κινητό που είχε μαζί του για να βρουν τη διαδρομή που ακολούθησε εκείνο το βράδυ.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 50χρονος κρεοπώλης πήρε στις 20:20 τον νεαρό από το σπίτι του και τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Ωστόσο, επέστρεψε στο σπίτι του μία ώρα μετά, στις 21:30 το βράδυ, αν και πρόκειται για μία απόσταση μόλις 7 λεπτών.

Το κενό αυτής της μιας ώρας, τον έβαλε στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης του 30χρονου.

Μια ημέρα μετά τη δήλωση εξαφάνισης από την οικογένεια του 30χρονου, έφυγε από το Μεσολόγγι και μετέβη στο χωριό Κλεππά

Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κενά και ασάφειες στα όσα έχει υποστηρίξει ο 50χρονος για το χρονικό αυτό διάστημα, ενώ οι κάμερες έχουν πιάσει το όχημά του να κινείται προς το Μεσολόγγι και όχι προς τον Άγιο Θωμά, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Φέρεται, λοιπόν, να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι μια ημέρα μετά τη δήλωση εξαφάνισης από την οικογένεια του 30χρονου, έφυγε από το Μεσολόγγι και μετέβη στο χωριό Κλεππά της ορεινής Ναυπακτίας, διανύοντας μία απόσταση 2 ωρών και 40 λεπτών. Εκεί εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου προκειμένου να καταθέσει και συνελήφθη για το μαχαίρι που βρέθηκε στο τζιπ του.

Το όχημά του έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ώστε να γίνει ανάλυση στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Αυτό που αναζητούν οι Αρχές είναι οποιοδήποτε στοιχείο θα βοηθούσε στην διαλεύκανση της υπόθεσης, όπως αποτυπώματα, DNA και κηλίδες αίματος, καθώς όσο παίρνουν οι ημέρες τόσο περισσότερο ενισχύεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024