Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η καλύτερη φετινή μεταγραφή της Μίλαν (vids+pics)

Η καλύτερη φετινή μεταγραφή της Μίλαν (vids+pics)

Ονειρική σεζόν για τον Κριστιάν Πούλισικ, που έχει εξελιχθεί σε παίκτη – κλειδί για την ιταλική ομάδα – 7 γκολ και 6 ασίστ μέχρι τώρα ο Αμερικανός εξτρέμ.

Μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του πραγματοποιεί ο Κριστιάν Πούλισικ.

Ο Αμερικανός εξτρέμ, ο οποίος μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από την Τσέλσι στην Μίλαν έναντι 20 εκατ. ευρώ, έχει 6 γκολ και 5 ασίστ σε 17 αναμετρήσεις στη Serie A, ενώ συνολικά έχει 7 γκολ και 6 ασίστ σε 24 παιχνίδια με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Σε τρομερή κατάσταση ο Κριστιάν Πούλισικ, βοηθάει πολύ την ιταλική ομάδα.

Ο Κριστιάν Πούλισικ αποδίδει εξαιρετικά στους Ροσονέρι, με τον 25χρονο να ξεκινάει τις επιθέσεις του από το δεξί άκρο και να συνεργάζεται εξαιρετικά με τον πολύπειρο Ολιβιέρ Ζιρού, που αποτελεί τον κύριο επιθετικό της ιταλικής ομάδας στη φετινή σεζόν. Στο χθεσινό παιχνίδι της Μίλαν με την Έμπολι στην Τοσκάνη, ο Αμερικανός έφτιαξε το τρίτο γκολ στον Τσάκα Τραορέ, με το οποίο ο νεαρός άσος διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Ροσονέρι. Μια νίκη που τους κρατάει στην πρώτη 3άδα.

Σε φόρμα ο Αμερικανός

Στα τελευταία έξι παιχνίδι της Μίλαν στη Serie A, ο Κριστιάν Πούλισικ έχει σκοράρει ή έχει δώσει ασίστ στα πέντε από αυτά. Στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με την Φροζινόνε (3-1) είχε γκολ. Στα παιχνίδια με Αταλάντα (2-3) και Μόντσα (3-0) είχε ασίστ.

Στο παιχνίδι με την Σασουόλο πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έδωσε το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του, ενώ όπως αναφέραμε, χθες είχε ασίστ κόντρα στην Έμπολι. Μόνο στον αγώνα με την Σαλερνιτάνα (2-2) δεν είχε γκολ ή ασίστ ο Αμερικανός winger.

Στις πρώτες 10 αγωνιστικές είχε επίσης γκολ με Μπολόνια (2-0), Τορίνο (4-1), Λάτσιο (2-0) και Τζένοα (1-0), ενώ είχε ασίστ στα παιχνίδια με Κάλιαρι (3-1) και Νάπολι (2-2). Στη φετινή Serie A μόνο σε έξι παιχνίδια δεν έχει δώσει γκολ ή ασίστ ο 25χρονος εξτρέμ.

Εκτός από τα γκολ στη Serie A, έχει βάλει επίσης ένα στο Champions League: Στην τελευταία αγωνιστική στη μεγάλη νίκη της Μίλαν επί της Νιούκαστλ στην Αγγλία με 2-1. Έχει όμως και μια στο Κύπελλο Ιταλίας, στην αναμέτρηση με την Κάλιαρι (4-1).

Πάει για ρεκόρ

Με τη δυναμική που έχει φέτος ο Πούλισικ, πάει να ξεπεράσει τη σεζόν 2019/2020, που ήταν η καλύτερη της καριέρας του, έχοντας 11 γκολ και 10 ασίστ την Τσέλσι.

Έχει ήδη ισοφαρίσει τα 7 γκολ και τις 6 ασίστ που είχε τη σεζόν 2018/2019 με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και το επόμενο διάστημα ο Αμερικανός θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τα 10 γκολ και τις 8 ασίστ που είχε και πάλι με τη γερμανική ομάδα τη σεζόν 2015/2016.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024