Με το γνωστό, καυστικό τρόπο σχολίασε ο επίσημος λογαριασμός της Μονακό τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Μπαχτσεσεχίρ για τον Έλι Οκόμπο.
Όλα αυτά, λίγα 24ωρα μετά την απόφασή τους να θέσουν εκτός ομάδας τον Γάλλο γκαρντ, εξαιτίας μίας… αψημαχίας του με τον συμπαίκτη του Ντονάτας Μοτιεγιούνας, μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη Euroleague.
«Και εμείς θέλουμε να βγάλουμε τον Μάικλ Τζόρνταν από τη σύνταξη», έγραψαν οι Μονεγάσκοι στο Twitter.
Δείτε την… ξεχωριστή απάντηση της Μονακό μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, σχετικά με τις φήμες για αποχώρηση του Έλι Οκόμπο:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League