Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Netflix: Μετά το «Maestro» έρχονται άλλες 2 ελληνικές σειρές στην πλατφόρμα

Netflix: Μετά το «Maestro» έρχονται άλλες 2 ελληνικές σειρές στην πλατφόρμα

Διαθέσιμες στο Netflix από τις 15 Ιανουαρίου.

Η επιτυχία που έκανε η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», άνοιξε τον δρόμο και για άλλες ελληνικές σειρές ώστε να «μπουν» στο Netflix. Όπως έγινε γνωστό, οι «Σέρρες» και το «Σώσε με» θα είναι διαθέσιμες από τις 15 Ιανουαρίου στην πλατφόρμα.

Η ευχάριστη είδηση ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Καπουτζίδη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Οι Σέρρες συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Netflix! Από τις 15 Ιανουαρίου», έγραψε στο Instagram ο σεναριογράφος και ηθοποιός.

Σε επόμενο story ενημέρωσε ότι και η σειρά «Σώσε με» μπαίνει και εκείνη στην πλατφόρμα. Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης υπογράφει το σενάριο της ελληνικής σειράς «Σέρρες».

H streaming πλατφόρμα εμπλουτίζει το περιεχόμενό της.

Οι σχετικές αναρτήσεις του:

Η επιστροφή στις «Σέρρες» και η εξιχνίαση δολοφονίας στο «Σώσε με»

«Σέρρες»

Στις «Σέρρες», ο Οδυσσέας ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά.

Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης
Πρωταγωνιστές: Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου, Λένα Ουζουνίδου.

«Σώσε με»

Στο «Σώσε με», μια μοναχική καλλιτέχνις ξυλογλυπτικής, η Νικόλ Πομάνου (Δανάη Σκιάδη), επιστρέφει στο χωριό της στην Κομοτηνή, για να συναντήσει την οικογένειά της στο μνημόσυνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα της άφιξής της, η μικρότερη αδελφή της, η Άλκηστη, εξαφανίζεται.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη (Έλενα Μαυρίδου) φτάνει στην Κομοτηνή για να αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Το πτώμα της ανακαλύπτεται στο Εθνικό Πάρκο Θράκης. Από το θύμα έχουν αφαιρεθεί τα μάτια. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Σενάριο: Δημήτρης Σίμος, Πιέρρος Ανδρακάκος, Βαγγέλης Νάσης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS
Πρωταγωνιστούν: Δανάη Σκιάδη, Έλενα Μαυρίδου, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Μιχάλης Συριόπουλος.

Ελληνικό τραγούδι στο νέο κύκλο επιτυχημένης σειράς του Netflix

Το Elite είναι μια ισπανική τηλεοπτική σειρά εφηβικού δράματος, θρίλερ που δημιουργήθηκε για το Netflix από τους Κάρλος Μοντέρο και Νταρίο Μαδρόνα. Η σειρά ακολουθεί την ζωή των μαθητών στο λύκειο Las Encinas και τη ζωή των φίλων τους.

Κανένας δεν περίμενε όμως, σε ένα επεισόδιο από τον νέο κύκλο να συναντήσει ένα τραγούδι Ελληνίδας τραγουδίστριας και μάλιστα με ελληνικούς στίχους. Η Σοφίγια, που το τραγούδι της ακούγεται στο «Elite» μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα», στο ΜΕGA και εξήγησε πώς προέκυψε η συνεργασία με το Netflix.

Η επιτυχημένη σειρά κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 με τον έβδομο κύκλο της σειράς.

«Είναι όνειρο και μερικές φορές αισθάνομαι πως δεν είναι πραγματικότητα. Είμαι από την Αυστραλία και όταν έβλεπα πως οι Έλληνες άκουγαν το τραγούδι μου, ήταν τρομερό. Ήξερα μερικούς μήνες πριν πως θα γίνει. Έχω μουσικό εκδότη στο Λονδίνο και έστειλαν τα τραγούδια σε διάφορους παραγωγούς και εάν τους αρέσεις το συμπεριλαμβάνουν», δήλωσε.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024