Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
One Piece: Όσα ξέρουμε για το remake του anime που έρχεται στο Netflix

One Piece: Όσα ξέρουμε για το remake του anime που έρχεται στο Netflix

Εάν αγαπάτε και εσείς το One Piece, τότε σας έχουμε εξαιρετικά νέα!

Εάν ανήκετε και εσείς στους φανατικούς θαυμαστές του One Piece, τότε πιθανότατα θα έχετε ήδη δει την live-action One Piece σειρά του Netflix. Τα ακόμα πιο εντυπωσιακά και – επίσημα – νέα είναι όμως ότι το One Piece θα γίνει ξανά anime, με το WIT Studio, ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα της βιομηχανίας να αναλαμβάνει το remake.

Όπως όλα δείχνουν το WIT Studio θα προσαρμόσει από το μηδέν την πρωτότυπη ιστορία του manga, με το αποτέλεσμα να αναμένεται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, όπως είδαμε στα «SPY x FAMILY» και «Attack on Titan».

«THE ONE PIECE»

Η νέα διασκευή θα φέρει τον τίτλο «THE ONE PIECE» και μας προσφέρει μια νέα πτυχή της πολυαγαπημένης περιπέτειας, ξεκινώντας από την αρχή, το East Blue arc.

Η επανεκκίνηση της ιστορίας του One Piece έρχεται να αποδώσει φόρο τιμής στην μακρά ιστορία του manga, θέτοντας την βάση για νέα ξεκινήματα, νέες ερμηνείες και ανεπανάληπτες περιπέτειες.

Ο πρόεδρος του WIT Studio, Takeshi Wada, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του ενώ μίλησε και για το βάρος της ευθύνης  που του αναλογεί, μιας και θα δώσει νέα πνοή σε ένα εμβληματικό manga με φαν από κάθε γενιά.

Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι το στούντιο και οι δημιουργοί του δεσμεύονται να βάλουν τα δυνατά τους για να «ζωντανέψουν» ξανά τις περιπέτειες του Eiichiro Oda, πάντα με σεβασμό και θαυμασμό στα αρχικά σκίτσα.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024