Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Δεν παραδοθήκαμε και κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι»

Αταμάν: «Δεν παραδοθήκαμε και κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι»

Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στους Βιλντόζα και Γκραντ και τόνισε ότι η ομάδα του πέτυχε ένα σημαντικό διπλό στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ.

O Παναθηναϊκός πέρασε δύσκολα από τη έδρα της Βαλένθια με 82-81, πανηγύρισε την 11η νίκη στη σεζόν και έκανε άλμα τετράδας, έχοντας πλέον ρεκόρ 11-8.

Ο Εργκίν Αταμάν μετά την λήξη της αναμέτρησης, τόνισε την σημασία της νίκης αυτής και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αν και οι Πράσινοι δεν έπαιξαν πολύ καλά πήραν την νίκη χάρις στους Βιλντόζα και Γκραντ που έκαναν εξαιρετικό ματς.

«Ο Βιλντόζα και ο Γκραντ κράτησαν την ομάδα μας, δεν παραδοθήκαμε και κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ειδικά για τους οπαδούς μας. Ειδικά γι’ αυτούς που το έβλεπαν από την τηλεόραση στην Αθήνα. Μετά την ήττα από την Μπασκόνια με τον ίδιο τρόπο, κερδίσαμε τώρα μέσα εδώ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς επιθετικά δεν παίξαμε καλά. Δεν είχαμε απόψε μαζί μας και τον παίκτη-κλειδί στην επίθεσή μας, τον Κώστα Σλούκα και δυστυχώς ο Ναν έκανε το χειρότερό του παιχνίδι μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Όμως ο Βιλντόζα και ο Γκραντ κράτησαν την ομάδα μας. Παίξαμε έξυπνα, παίζοντας καλή άμυνα στο τελευταίο λεπτό. Ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερο να κερδίσουμε στην Μπασκόνια, αλλά χάσαμε εκεί. Απόψε δεν το αξίζαμε, δεν παίξαμε καλό μπάσκετ αλλά στα τελευταία λεπτά δεν παραδοθήκαμε και κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι για την κατάταξη στην Ευρωλίγκα. Κάθε ομάδα είναι κοντά στην βαθμολογία, ελπίζω όλοι οι οπαδοί μας να βρίσκονται στα επόμενα παιχνίδια και να γεμίσουν το ΟΑΚΑ σε μία ακόμη διπλή εβδομάδα».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024