Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα smart κλιματιστικά για έναν ζεστό χειμώνα

Τα καλύτερα smart κλιματιστικά για έναν ζεστό χειμώνα

Και αν δεν έχετε κλιματιστικό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιλέξετε το κατάλληλο που θα κάνει το περιβάλλον σας άνετο… βρέξει χιονίσει.

Μπορεί οι θερμοκρασίες να θυμίζουν Άνοιξη και να ευγνωμονούμε την καλή μας τύχη, αφού δεν έχει χρειαστεί ακόμα να ανάψουμε τα καλοριφέρ.

Ωστόσο αργά ή γρήγορα ο καιρός θα χαλάσει και θα χρειαστείτε σύντομα μια πηγή θέρμανσης που θα διατηρήσει τους χώρους ζεστούς χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Και αν δεν έχετε κλιματιστικό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιλέξετε το κατάλληλο που θα κάνει το περιβάλλον σας άνετο… βρέξει χιονίσει.

Πριν λοιπόν, «πιάσουν» τα κρύα είναι η ευκαιρία να αγοράσετε κλιματιστικό, μιας και στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τους χώρους σας, σε εξαιρετική τιμή, μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του σε κλιματιστικά και θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Και μην ξεχνάτε πως αν ακόμα δεν ξέρετε τι δώρο θέλετε να πάρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα το SHOPFLIX έχει την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Η επιλογή ενός κλιματιστικού είναι μια σημαντική απόφαση καθώς αρχικά θα πρέπει να υπολογίσετε τα τετραγωνικά του χώρου που θέλετε να καλύψετε.

Για να πετύχετε τη μέγιστη εξοικονόμηση, θα πρέπει να εξασφαλίσετε και ότι το μοντέλο που επιλέξατε είναι το ιδανικό για τον χώρο σας, ότι η εγκατάστασή του θα γίνει σωστά, αλλά και ότι θα αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες που σας προσφέρει.

Πώς θα καταλάβετε ποιο κλιματιστικό ταιριάζει στις ανάγκες του χώρου σας; H ισχύς κάθε μηχανήματος αποτυπώνεται στην ένδειξη BTU/h ή KW/h. Όσο μεγαλύτερος είναι ο χώρος τόσο υψηλότερη πρέπει να είναι και η απόδοση του κλιματιστικού που θα επιλέξετε.

Φροντίστε  το νέο κλιματιστικό που θα επιλέξετε να είναι Inverter, ώστε να έχετε πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι και παράλληλα να κάνετε οικονομία.

Για να κάνετε οικονομία στο ρεύμα, φροντίστε να αγοράσετε κλιματιστικό με πολύ καλή ενεργειακή κλάση, που φανερώνει πόσο ενεργοβόρα είναι μία συσκευή, δηλαδή πόσο ρεύμα καταναλώνει.

Για να σας βοηθήσουμε επιλέξαμε τρια κλιματιστικά που θα κρατήσουν τον χώρο σας ζεστό.

Κλιματιστικό Inverter Toyotomi Umi Eco UTN/UTG-17AP 18000 BTU A++/A+++ με Ιονιστή και WiFi

Το νέο Toyotomi UMI eco είναι σχεδιασμένα με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο!

Με γνώμονα την ανάγκη για την απόλυτη άνεση στο χώρο εντυπωσιάζει με τις έξυπνες λειτουργίες του και την τεχνολογία voice control!

Ο ιονιστής, το ενισχυμένο τριπλό φίλτρο Hepa/Silver Ion/Biology sterilization, το φίλτρο Active Carbon και οι λειτουργίες αυτοκαθαρισμού Self Clean και Autoclean χαρίζουν στο χώρο απόλυτα καθαρή ατμόσφαιρα ενώ παράλληλα διασφαλίζονται υψηλές αποδόσεις και εξοικονόμηση ενέργειας.

Κλιματιστικό Inverter Tesla Superior TT34TP21-1232IAWUV 12000 BTU A++/A+ με WiFi

Εκτός από τις άλλες λειτουργίες που διαθέτει, το Tesla Superior χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία για να βοηθήσει στην καταπολέμηση ιών και βακτηρίων μέσα στη συσκευή, άρα για καθαρότερο αέρα από το κλιματιστικό στο χώρο.
Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, το κλιματιστικό σας μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει τη θερμοκρασία κατά 1°C ανά ώρα κατά τις πρώτες τρεις ώρες.

Η λειτουργία Wi-Fi σας επιτρέπει τον έλεγχο του Tesla κλιματιστικού από κινητό τηλέφωνο ή άλλες έξυπνες συσκευές. Μία επιλογή που προσθέτει στην καθημερινότητα σας ευκολία και άνεση!

Κλιματιστικό Inverter Sendo Apollo SND-12 APL2 12000 BTU A++ / A+ με WiFi
Το κλιματιστικό APOLLO παρέχει ασύγκριτη απόδοση, χαμηλή κατανάλωση, αθόρυβη λειτουργία και επιπλέον ασφάλεια.

Η χρήση ειδικών φίλτρων για τον extra ιονισμό των ιόντων του αέρα αλλά και τα αντίστοιχα φίλτρα κατακράτησης και απομάκρυνσης όλων των βλαβερών σωματιδίων από το ζωτικό σας περιβάλλον είναι χαρακτηριστικά που κάνουν την επιλογή του πιο επίκαιρη από ποτέ.

Το οικολογικό ψυκτικό R32, η τεχνολογία inverter και τέλος η δυνατότητα απομακρυσμένης λειτουργίας WiFi Ready συμπληρώνουν μια από τις πιο πλήρεις προτάσεις στην κατηγορία των επίτοιχων κλιματιστικών.

Η κατανάλωση ρεύματος μειώνεται κατά 40% μιας και απαιτείται πολύ λιγότερη κατανάλωση για “συνεχόμενη συντήρηση” θερμοκρασίας και συνεχόμενη λειτουργία σε “χαμηλές στροφές”, από το να ανοίγει και να κλείνει!

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024