Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Ντόλι Πάρτον έκανε δώρο μια κιθάρα σε μία drag queen από το Τέξας -  Ιδού γιατί

Η Ντόλι Πάρτον έκανε δώρο μια κιθάρα σε μία drag queen από το Τέξας – Ιδού γιατί

«Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα μου έστελναν μια υπογεγραμμένη κιθάρα από την ίδια την Ντόλι» δήλωσε η drag queen Brigitte Bandit.

Μια drag queen στο Τέξας έλαβε ένα συγκινητικό δώρο από ένα από τα είδωλα της την Παρασκευή, ενώ εμφανιζόταν σε ένα κλαμπ, κλείνοντας μια θυελλώδη χρονιά για την ίδια.

Η Brigitte Bandit έλαβε ένα εκπληκτικό και απροσδόκητο δώρο από την Ντόλι Πάρτον: μια κιθάρα με κοσμήματα υπογεγραμμένη από τον θρύλο της κάντρι μουσικής, όπως μεταδίδει το NBC του Όστιν.

«Σε αγαπώ [Ντόλι Πάρτον] σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες να βρω τη δύναμη μου στη θηλυκότητα και την καλοσύνη»

Η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς για την Bandit, η οποία συμμετείχε ενεργά σε πολιτικές δράσεις κατά της αντι – τρανς και αντι – drag νομοθεσίας του Τέξας.

Η μαγική στιγμή εκτυλίχθηκε ενώπιον ενός πλήθους που τη λάτρευε, καθώς η Bandit, η οποία κατοικεί στο Όστιν, άνοιξε ένα κουτί τυλιγμένο σε λαμπερό ροζ χαρτί. Μέσα βρισκόταν μια ακουστική κιθάρα στολισμένη με λευκά και ροζ στρας και ένα προσωπικό μήνυμα από την 77χρονη Πάρτον.

Αποκαλεί μάλιστα τον εαυτό της «Ντόλι του Όστιν»

«Στην Brigitte. Με αγάπη, Ντόλι Πάρτον», έγραφε το μήνυμα, συμπληρώνοντας τη συγκινητική χειρονομία μιας βασίλισσας προς μια άλλη.

Όνειρο ή πραγματικότητα;

Το κανάλι KXAN αναφέρει ότι η σχέση της Bandit με την Πάρτον ξεκίνησε όταν κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της που κρατούσε ένα παιδικό βιβλίο για την Πάρτον στο Καπιτώλιο του Τέξας. Αυτή η εικόνα τράβηξε την προσοχή της Rebecca Seaver από την Dolly Parton Productions.

Αυτό οδήγησε στο δώρο-έκπληξη, το οποίο η Bandit χαρακτήρισε σχεδόν σουρεαλιστικό, λέγοντας ότι περίμενε πως θα ξυπνούσε από ένα όνειρο. Η Bandit είναι εδώ και χρόνια θαυμάστρια της Πάρτον. Μάλιστα αποκαλεί μάλιστα τον εαυτό της «Ντόλι του Όστιν», και θεωρεί τις συναυλίες της Πάρτον και της Σερ ως έμπνευση για την καριέρα της ως τραγουδίστρια.

«Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα μου έστελναν μια υπογεγραμμένη κιθάρα από την ίδια την Ντόλι, επειδή είδαν όσα έκανα φέτος. Σε αγαπώ [Ντόλι Πάρτον] σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες να βρω τη δύναμη μου στη θηλυκότητα και την καλοσύνη», έγραψε η Bandit στο Instagram.

Εκτός από τις εμφανίσεις της, η Bandit έχει υπερασπιστεί σθεναρά την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, ιδίως ενάντια στις νομοθετικές προκλήσεις. Στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε μια αγωγή κατά της πολιτείας σχετικά με έναν νόμο για τις drag εμφανίσεις, που είχε ως  αποτέλεσμα να εκδοθεί δικαστική απόφαση από ομοσπονδιακό δικαστή, σύμφωνα με το KXAN.

Η υποστήριξη της Πάρτον, επομένως, δεν είναι μόνο ένας προσωπικός θρίαμβος για την Bandit, αλλά και ένα οφθαλμοφανές νεύμα αλληλεγγύης και ενθάρρυνσης για τον ευρύτερο αγώνα για τα δικαιώματα και την αναγνώριση των ΛΟΑΤΚΙ+ στο Τέξας αλλά και σε άλλες πολιτείες.

*Με πληροφορίες από Advocate

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024