Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μορφούλα Ιακωβίδου: Απαντά σε όσους λένε πως κάνει καριέρα λόγω του αδελφού της

Μορφούλα Ιακωβίδου: Απαντά σε όσους λένε πως κάνει καριέρα λόγω του αδελφού της

«Έχω διανύσει μία δική μου επαγγελματική πορεία»

Η ταλαντούχα Μορφούλα Ιακωβίδου μίλησε για τα σχόλια γύρω από το όνομά της και εκείνους που αποδίδουν τη μουσική της πορεία στον αδελφό της, Πέτρο Ιακωβίδη.

«Είμαστε μουσική οικογένεια αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι το τραγούδι ξεκίνησε κάπως συγκεκριμένα. Δεν είδα τον Πέτρο και είπα ότι αυτό θέλω να κάνω, γιατί επί της ουσίας μαζί το ξεκινήσαμε», δήλωσε στηνεκπομπή «Happy Day» η Μορφούλα Ιακωβίδου.

«Η πρώτη φορά που τραγούδησα σε πίστα ήταν αμέσως μετά το σχολείο στην Καβάλα. Ο Πέτρος δεν με έλεγξε ποτέ, γιατί είμαι λίγο πιο τσαμπουκαλού από εκείνον», θυμάται η νεαρή τραγουδίστρια.

Πώς αντιδρά όταν ακούει ή διαβάζει πως κάνει καριέρα στο τραγούδι λόγω του αδελφού της;

«Το έχω ακούσει προφανώς. Δεν θα σου πω ψέματα. Όταν το πρωτοάκουσα, με ενόχλησε. Εννοείται πως είμαι αδελφή του Πέτρου, αυτό δεν αλλάζει, αλλά έχω διανύσει μία δική μου επαγγελματική πορεία. Μετά όμως είπα ότι ξέρω τι έχω κάνει, ο Πέτρος είναι πιο κουλ, μου λέει: μην ασχολείσαι με το τι λένε», απαντά η Μορφούλα Ιακωβίδου.

Δείτε όσα δήλωσε η τραγουδίστρια:

Η Μορφούλα Ιακωβίδου σε συνέντευξή της στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πώς οι γονείς της είναι πολύ υποστηρικτικοί. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση της με τον αδελφό της.

«Από μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Στο σπίτι υπήρχε η μουσική και ο Πέτρος ξεκίνησε νωρίτερα επειδή ήταν μεγαλύτερος. Ακολουθούσα αλλά ήταν το όνειρο», είχε δηλώσει.

«Ο μπαμπάς μας ερχόταν πάντα μαζί μας στα μαγαζιά και έβλεπε. Και ερχόταν και η μαμά μαζί. Είναι πολύ υποστηρικτικοί, δεν μας είπαν ποτέ το τι θα κάνουμε αλλά να κάνουμε ό,τι μας κάνει ευτυχισμένους. Όταν έπαιρναν δώρο στον Πέτρο ήθελα να παίρνουν και σε εμένα. Δεν ήταν τόσο έντονο όσο ακούγεται. Πλέον μου παίρνουν δώρα από μόνοι τους για να μην γκρινιάζω», είπε σε άλλο σημείο.

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTO

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024