Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Ιακωβίδης: «Όλοι οι άντρες ψάχνουν μια γυναίκα σαν την μητέρα τους»

Πέτρος Ιακωβίδης: «Όλοι οι άντρες ψάχνουν μια γυναίκα σαν την μητέρα τους»

Μίλησε για τη σχέση που του πρόσαψαν στο παρελθόν με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA, κάνοντας μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία μέχρι σήμερα, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στους γονείς του αλλά και σε όσα γράφονται κατά καιρούς σε προσωπικό επίπεδο για τον ίδιο.

«Ξεκίνησα να τραγουδάω από 13 ετών, οπότε από πολύ μικρός έκανα γιορτές μέσα σε μαγαζιά. Πάντα μου άρεσε που τραγουδούσα κι έβγαινε ο κόσμος να διασκεδάσει. Δεν μου λείπει κάτι, το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι θα έβγαινα εγώ έξω να διασκεδάσω, ενώ τώρα τραγουδάω», δηλώνει ο τραγουδιστής.

«Ο δάσκαλος μου στο μπουζούκι ήταν μαέστρος σε νυχτερινά μαγαζιά. Ο δάσκαλος μου συνεννοήθηκε με τον πατέρα μου και τον Νίκο Κουρκούλη και μου ανακοίνωσαν πως ξεκινάω να τραγουδάω. Ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα, το οφείλω στον πατέρα μου, έπαιξε σημαντικό ρόλο. Δέχτηκε το παιδί του να κάνει το όνειρό του. Δεν μου είπε ποτέ «θα κάνεις αυτό που αρέσει σε μένα» ή «γιατί δεν γίνεσαι γιατρός;». Μέχρι την Β’ λυκείου ήταν κάθε βραδύ μαζί μου στο μαγαζί που τραγουδούσα», αφηγείται ο γνωστός τραγουδιστής.

Το ενδεχόμενο οικογένειας

«Θέλω, όταν κάνω οικογένεια, να είμαι κι εγώ σαν τον πατέρα μου. Δεν είμαι μαμάκιας αλλά όλοι οι άντρες ψάχνουν μια γυναίκα σαν την μητέρα τους. Όταν βρίσκεις μια γυναίκα που σε ηρεμεί και σου βγάζει σιγουριά μέσα στο σπίτι όπως η μητέρα σου, είναι αυτό που χρειάζεται ένας άντρας. Για να είναι ένας άντρας επιτυχημένος, πρέπει να έχει μια γυναίκα να τον «κρατάει» και να του δίνει δύναμη.

«Για να είναι ένας άντρας επιτυχημένος, πρέπει να έχει μια γυναίκα να τον «κρατάει»»

Ακόμα και σήμερα αν έχω νεύρα, όταν έρθει η μητέρα μου να με πάρει αγκαλιά, μόνο που θα τη μυρίσω θα μου φύγουν τα νεύρα. Λόγω της δουλειάς μου υπάρχουν πράγματα που είναι δύσκολο να τα δεχθεί μία σύντροφος. Μια γυναίκα πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στη μέρα που τρέχω σαν τρελός και δεν έχω καθόλου χρόνο. Δεν είμαι ζηλιάρης, αλλά όταν κάνεις μια τέτοια δουλειά είναι δύσκολο», εξομολογείται στη συνέχεια ο Πέτρος Ιακωβίδης στην κάμερα του MEGA.

Προσωπική ζωή

«Δεν νομίζω πως αν ένας καλλιτέχνης βγει και πει «ναι, έχω κοπέλα» θα χάσει κάτι ή θα αλλάξει κάτι στην δουλειά του. Δεν μου αρέσει όταν βγάζεις τα προσωπικά σου προς τα έξω. Έχω παρατηρήσει πως σε μια συνέντευξη θα ασχοληθούν το 70% με τα προσωπικά κάποιου.

Εγώ θέλω να απασχολώ με τη δουλειά μου. Σε μια σχέση δεν είσαι μόνος, μπορεί η κοπέλα να μην θέλει να γνωρίζουν ποια είναι, δεν διάλεξε να είναι αναγνωρίσιμη. Έχουν γράψει ψέματα για μένα. Με την Νατάσα Θεοδωρίδου είμαστε οικογένεια και μας είχαν βγάλει πως είμαστε ζευγάρι», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Δείτε το απόσπασμα:

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTO

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024