Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Κλείδωσε» ο αντικαταστάτης του Ποτσέκο στην Βιλερμπάν

«Κλείδωσε» ο αντικαταστάτης του Ποτσέκο στην Βιλερμπάν

Κίνηση έκπληξη…

Πριν από λίγο καιρό η Βιλερμπάν στράφηκε στην περίπτωση του Τζιανμάρκο Ποτσέκο με σκοπό να βελτιώσει την εικόνα της, αλλά και το άσχημο ρεκόρ της στη φετινή Euroleague.

Ωστόσο ο γάμος ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, μιας και οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας έχουν πάρει την απόφαση να ολοκληρώσουν σύντομα την συνεργασία τους με τον Ιταλό τεχνικό, λόγω της εικόνας της ομάδας, αλλά και των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων που έχουν φέρει τη Βιλερμπάν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

Το γεγονός ότι έχει μόλις 2 νίκες μιλάει από μόνο του για την εικόνα της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για τη φετινή χρονιά.

Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ποτσέκο ο οποίος στα τέλη του Οκτώβρη είχε αντικαταστήσει τον Τι Τζέι Πάρκερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βιλερμπάν, με τον Πιερίκ Πουπέ να είναι το φαβορί για την θέση του.

Φυσικά ο Πουπέ δεν είναι άγνωστος στους Γάλλους, μιας και το 2022 είχε εργαστεί ως βοηθός προπονητή στην ομάδα, δίπλα στον Βενσάν Κολέ.

Έτσι όπως όλα δείχνουν τώρα ήρθε η ώρα να πάρει την μεγάλη του ευκαιρία με τις ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα. Θυμίζουμε πως η Βιλερμπάν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 2-16.

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024