Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλος ο Ποτσέκο: «Οι διαιτητές δεν καταλαβαίνουν το παιχνίδι»(vid)

Έξαλλος ο Ποτσέκο: «Οι διαιτητές δεν καταλαβαίνουν το παιχνίδι»(vid)

Ο Ποτσέκο είχε έντονα παράπονα από τους διαιτητές μετά την ήττα της Βιλερμπάν στη παράταση από τη Μπάγερν, τα οποία εξέφρασε κατ’ ιδίαν αλλά και στη συνέντευξη Τύπου

Η Βιλερμπάν του Τζιανμάρκο Ποτσέκο σε ένα ματς θρίλερ ηττήθηκε στη δεύτερη παράταση από τη Μπάγερν του Λάσο με σκορ 101-100 στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι έως τώρα στην εφετινή Ευρωλίγκα.

Ο Ποτσέκο μετά τη λήξη του αγώνα έτρεξε προς τη πλευρά των διαιτητών, εκφράζοντας με έντονο τρόπο τα παράπονα του για τις αποφάσεις τους. Στη συνέντευξη του αναφέρθηκε επίσης στους  διαιτητές, τονίζοντας ότι πρέπει να αφήσουν τους παίκτες να παίζουν.

Ξέσπασε ο Ποτσέκο με τους διαιτητές στο ματς με την Μπάγερν

Έτσι η Βιλερμπάν δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη το πρώτο της παιχνίδι στο νέο γήπεδό της την LDLC Arena, ενώ η Μπάγερν έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα η οποία κερδίζει τους Γάλλους στο «νέο της σπίτι».

Η Βιλερμπάν παρέμεινε στη προτελευταία θέση της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 2-8, ενώ οι Βαυαροί με το διπλό αυτό ανέβηκαν στο 4-6.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποτσέκο:

«Δεν μπορώ να καταλάβω. Πρέπει να αφήσουμε τους παίκτες να παίξουν. Με τρελαίνει. Δεν καταλαβαίνουν (οι διαιτητές) τι είναι το άθλημα. Πρέπει να αφήσουμε τους παίκτες να πάνε για το ματς, να κάνουν πράγματα για τους εαυτούς τους. Με δύο δευτερόλεπτα να απομένουν… είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω. Ίσως έχω διαφορετική οπτική. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχω χάσει ένα εκατομμύριο παιχνίδια στην καριέρα μου, θα τα κάνω ένα εκατομμύριο και ένα. Αλλά είμαι λυπημένους για τους παίκτες μου. Με πονάει να βλέπω τα πρόσωπά τους στα αποδυτήρια».

Αναφορικά με το παιχνίδι δήλωσε: «Όλοι έδωσαν τους εαυτούς τους. Οι παίκτες μου, οι αντίπαλοι επίσης. Ήταν ένα μεγάλο γεγονός, το πρώτο ματς εδώ. Καταπληκτικό. 12.000 άνθρωποι πίσω μας. Όλα ήταν τέλεια, οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν ποτέ. Παίξαμε μπάσκετ, κάναμε λάθη».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024