Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: 29χρονη ισχυρίζεται ότι παντρεύτηκε τον άνδρα που της έκανε babysitting - Αλήθεια ή ψέμα;

ΗΠΑ: 29χρονη ισχυρίζεται ότι παντρεύτηκε τον άνδρα που της έκανε babysitting – Αλήθεια ή ψέμα;

Γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 4 ετών και ερωτεύτηκαν χρόνια αργότερα. Η μήπως όχι;

Η Samantha Gizzle γνώρισε τον σύντροφό της όταν ήταν μόλις 4 ετών. Γνωρίστηκαν καθώς εκείνος έγινε ο babysitter της αλλά η σχέση τους αναπτύχθηκε όταν η Samantha έγινε 18.

Μέσα από το TikTok, με το τραγούδι «When We Were Young» της Adele, προχώρησε στην αποκάλυψη της σχέσης της με διαφορά ηλικίας.

Αρκετοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τον έρωτά τους

Στο κλιπ φαίνεται αρχικά το ζευγάρι στα παλιά του χρόνια με τον σύντροφό της Johnathan, τότε 19 ετών, να κρατά στην αγκαλιά της την τετράχρονη Samantha.

Η επόμενη εικόνα δείχνει το ζευγάρι την ημέρα του γάμου τους, σε ηλικία 44 και 29 ετών πλέον.

«Ήσουν η καλύτερη babysitter που υπήρξε ποτέ. Είμαι χαρούμενη που προχωρήσαμε μαζί στη ζωή. Με κάνεις τόσο ευτυχισμένη, με κάνεις να γελώ, και αυτό με κάνει να σε αγαπώ άνευ όρων όλο και περισσότερο.. και εύχομαι το καλύτερο για εμάς και τη μελλοντική μας οικογένεια που θα έρθει», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Τα σχόλια των χρηστών

Μπορεί η Samantha να θεωρούσε πως αυτή η κίνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ήταν κάτι ρομαντικό. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τον έρωτά τους.

«Όταν ήμασταν νέοι; Εσύ ήσουν αυτός ΟΧΙ», έγραψε ένας.

«Αυτό είναι αηδία», σχολίασε ένας άλλος.

Στα σχόλια απάντησε η Samantha, λέγοντας:

«Λυπάται η καρδιά μου που η Gen-Z έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και πιστεύει ότι τα ηλικιακά χάσματα είναι κακά. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ!!! Είμαστε μαζί… ευτυχισμένοι και ασφαλείς και τίποτα δεν συνέβη κατά τη διάρκεια του χρόνου που ήταν baby sitter μου. Περίμενε μέχρι να γίνω 18 ετών! Και τίποτα δεν συνέβη οποτεδήποτε πριν από αυτό το σημείο PERIOD! Σταματήστε να προσπαθείτε να κάνετε την οικογένειά μου/τον σύζυγό μου να φαίνεται κακή. Θα παραμείνουμε μαζί και αυτό είναι όλο».

Στο τελευταίο βίντεο, όμως, ισχυρίστηκε ότι το μίσος που δέχτηκε την έκανε να «ξανασκεφτεί» την απόφασή της να παντρευτεί.

Αλήθεια ή ψέμα

Παρά το γεγονός πως η Samantha απάντησε στα αρνητικά σχόλια, όπως όλα δείχνουν οι εικόνες δεν είναι δικές της αλλά έχουν κλαπεί από το Internet.

Σύμφωνα με τη New York Post, η εικόνα είχε κλαπεί από το προφίλ ενός blogger από το 2012, η οποία έκτοτε έχει διαγραφεί.

«Σχεδόν πριν από μια δεκαετία έγραψα μια ανάρτηση για να υποστηρίξω μια εκστρατεία crowdfunding για το κινηματογραφικό έργο του πατέρα μου, η οποία περιλάμβανε αυτή την οικογενειακή φωτογραφία», ανέφερε ο blogger στην Post σε δήλωσή του,.

«Είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι μια οικογενειακή φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο και εκτιμώ που κάποιος ειδοποίησε».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024