Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οριστικό: Επιστρέφει στον Άρη ο Φετφατζίδης

Οριστικό: Επιστρέφει στον Άρη ο Φετφατζίδης

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

O Γιάννης Φετφατζίδης αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη κίνηση του Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετά τον Λίντσεϊ Ρόουζ.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους» για συνεργασία 1.5 έτους και επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι του κυπριακού πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Λεμεσού και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες, για τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Άρη, για να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Η περίπτωση Σαρμιέντο

Ο Χέρεμι Σαρμιέντο είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Άρης για την ενίσχυση του ρόστερ του, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Μπράιτον, η οποία θέλει να τον δώσει δανεικό, ενώ οι κιτρινομαυροι θέλουν να μπει στη συμφωνία και οψιόν αγοράς.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο με τη μορφή δανεισμού στη Γουέστ Μπρομ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ, αλλά και κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Τσάρλτον, στη συνέχεια αγωνίστηκε τον απέκτησε η Μπενφίκα, ενώ από το 2021 αγωνίζεται στη Μπράιτον. Δημοσιεύματα σε αγγλικές ιστοσελίδες έκαναν λόγο για το ενδιαφέρον του Άρη, το οποίο και επιβεβαιώνεται.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024