Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Το παιχνίδι με τον Αστέρα και οι σκέψεις του Μάντζιου

Άρης: Το παιχνίδι με τον Αστέρα και οι σκέψεις του Μάντζιου

Οι δοκιμές του έμπειρου προπονητή για το παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι (3/1) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Άκης Μάντζιος συνέχισε τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι Φεράρι και Μοντόγια διεκδικούν τη θέση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, με τον τελευταία να φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα. Ξεκάθαρα τα πράγματα στις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας, καθώς ο Οντουμπάζιο θα ξεκινήσει στη δεξιά πλευρά και οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ακόμα, ο Πάρδο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τον Ρουπ για τη θέση του επιτελικού χαφ, ενώ ο Βερστράτε θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα και θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Νταρίντα.

Νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα θα είναι, εκτός απροόπτου και ο Παναγίδης, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα αντικαταστήσει τον Μενέντες, στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Σουλεϊμάνοφ θα αγωνιστεί στο δεξί και ο Μορόν στην κορυφή της επίθεσης. Τέλος, ο Κουέστα θα είναι ο τερματοφύλακας, στο 4-2-3-1 με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του ο Μάντζιος.

Ο Κάρλον και οι άλλοι

Θέμα ημερών θα πρέπει να θεωρείται η λύση της συνεργασίας του Ντέιβιντ Κάρλσον με τον Άρη, με τον Σουηδό, πάντως, να μην είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων θέλουν να απαλλαγούν, σύμφωνα με πληροφορίες και από τα συμβόλαια των Ρόναλντ Ματαρίτα και Ντομαγκόι Πάβισιτς. Οι παίκτες φαίνεται ότι έχουν ενημερωθεί, μάλιστα, για το ότι δεν υπολογίζονται και έχουν ξεκινήσει επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Ακόμα, οι κιτρινόμαυροι θα ασχοληθούν και με τις περιπτώσεις των παικτών τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται τον Ιούνιο του 2024. Ξεχωριστή περίπτωση αποτελούν οι Κουέστα και Φαμπιάνο, τους οποίους οι άνθρωποι του Άρη είναι δεδομένο ότι θέλουν να ανανεώσουν.

Τα υπόλοιπα συμβόλαια που ολοκληρώνονται είναι αυτά των Ντουκουρέ, Ρουπ, Δεληζήση, Χουτεσιώτη και Χριστοδουλόπουλου.

Sports in

Άστον Βίλα: Με Μαρτίνες στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (pic)

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ουνάι Έμερι για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024