Ο Λίντσεϊ Ρόουζ θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση του Άρη για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 31χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους κιτρινόμαυρους και αναμένεται να επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά από παρουσία 2,5 ετών στη Λέγκια Βαρσοβίας.
Ο Ρόουζ έλυσε το συμβόλαιο του με την πολωνική ομάδα και ο Άρης κινήθηκε για την απόκτηση του, καθώς ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του έναν κεντρικό αμυντικό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν πολύ κοντά στον να υπογράψει στον Απόλλωνα Λεμεσού, η πρόταση του Άρη, όμως, άλλαξε τα δεδομένα.
Ο Άκης Μάντζιος έδωσε την έγκριση του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ στα θετικά εντάσσεται και το γεγονός ότι ο παίκτης δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.
Ο Ρόουζ αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2.5 ετών με τον Άρη.
Η αγγλική ομάδα εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν και οι παίκτες της το… γλέντησαν σε ελληνικό club του Μάντσεστερ, σπάζοντας πιάτα
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Τα τέσσερα σημαντικά λάθη του Λανουά, καθώς οι ξένοι διαιτητές που έφερε είχαν φάλτσα, ενώ κάποιες επιλογές του συζητήθηκαν πριν καν σφυρίξουν