Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Επιστρέφει ο Ρόουζ

Άρης: Επιστρέφει ο Ρόουζ

Ο 31χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Λέγκια Βαρσοβίας και συμφώνησε με τον Άρη για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2.5 ετών.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση του Άρη για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 31χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους κιτρινόμαυρους και αναμένεται να επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά από παρουσία 2,5 ετών στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Ρόουζ έλυσε το συμβόλαιο του με την πολωνική ομάδα και ο Άρης κινήθηκε για την απόκτηση του, καθώς ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του έναν κεντρικό αμυντικό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν πολύ κοντά στον να υπογράψει στον Απόλλωνα Λεμεσού, η πρόταση του Άρη, όμως, άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Άκης Μάντζιος έδωσε την έγκριση του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ στα θετικά εντάσσεται και το γεγονός ότι ο παίκτης δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Ο Ρόουζ αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2.5 ετών με τον Άρη.

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024