Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Νάσος Γαλακτερός: Πανικός στο Twitter για την κόρη τους

Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Νάσος Γαλακτερός: Πανικός στο Twitter για την κόρη τους

Το μισό Twitter αναρωτιόταν γιατί ο Χάρης Δούκας δεν επέλεξε ένα “ελληνόπουλο” για τις πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στον Σύνταγμα πυροδοτώντας ένα γαϊτανάκι αντιδράσεων.

Η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, Σοφία Γαλακτερού βρέθηκε δίπλα στη μητέρα της την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Συντάγματος όσο εκείνη παρουσίαζε την συναυλία, την οποία ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του έτους και η έναρξη του 2024.

O δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ανέβηκε στη σκηνή με την μικρή σε μια κίνηση συμβολισμού για το νέο έτος. Την ίδια στιγμή στο κοινό πολλοί ήταν αυτοί που κρατούσαν παλαιστινιακές σημαίες σε ένδειξη αλληλεγγύης.

Η εικόνα αυτή ήταν αρκετή για να γεμίσει το twitter με χυδαία ρατσιστικά σχόλια για το κοριτσάκι επειδή σε κάποιους δεν έμοιαζε αρκετά λευκό ή Ελληνίδα. Τα σχόλια έδωσαν και πήραν χαρακτηρίζοντας το κορίτσι «λάθρο» ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επεσήμαναν ότι ο δήμαρχος ανέβηκε στη σκηνή με Παλαιστίνια, στολίζοντας τον με εορταστικές κατάρες τόσο τον ‘ίδιο όσο και το κορίτσι και φυσικά όλα τα παιδιά της Παλαιστίνης.

Όταν πλέον έγινε σαφές ότι δεν πρόκειται για Παλαιστίνια, ούτε για προσφυγόπουλο, ούτε για Ρομά το ρατσιστικό παραλήρημα έμεινε μετέωρο. Φυσικά δεν έλειψαν και αυτοί που στηλίτευσαν τα ρατσιστικά σχόλια αλλά και την επιθετικότητα όλων αυτών που ψάχνουν ευκαιρία για να σκορπίσουν μίσος επειδή είδαν ένα μελαχρινό κοριτσάκι και παλαιστινιακές σημαίες ως αλληλεγγύη για τα σχεδόν 10.000 παιδιά της Παλαιστίνης που έχουν σκοτωθεί

Σημειώνεται πως η Ζαμπέτογλου και ο Γαλακτερός έχουν αποκτήσει μαζί την 9χρονη Σοφία, ενώ ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής έχει ένα ακόμη παιδί από τον πρώτο του γάμου, τον Παύλο Γαλακτερό.

Τα σχόλια με το πικρόχολο ύφος

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024