Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Είμαι πολύ χάλια...» - «Πάγωσαν» όλοι με την παρουσιάστρια

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Είμαι πολύ χάλια…» – «Πάγωσαν» όλοι με την παρουσιάστρια

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή «Στούντιο 4», καθώς όπως ανακοίνωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και, παρά το γεγονός ότι έδωσε το «παρών» στην εκπομπή, δεν θα μπορεί να έχει πολύ ενεργό ρόλο.

Ευτυχώς, δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, ωστόσο η παρουσιάστρια έκανε λόγο για μια μικρή αδιαθεσία και ο συνεργάτης και κουμπάρος της πήρε την «σκυτάλη» για την σημερινή εκπομπή.

Η ανακοίνωση του Αναγνωστόπουλου για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα του Στούντιο 4

«Σήμερα δεν θα σας απασχολήσω πάρα πολύ, είμαι πολύ χάλια, πραγματικά, θα κάτσω εδώ ήσυχα – ήσυχα και θα απολαύσω την εκπομπή που θα κάνει ο κύριος Θανάσης» είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ανακοίνωσε αισθάνεται ζάλη.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας εκπομπής, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχθηκαν ως καλεσμένο τους τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, ωστόσο, η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για ένα ζήτημα που έχει προβληματίσει την κοινή γνώμη σε σχέση με τον ηθοποιό και να λύσει μία παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον.

«Εγώ θέλω πρώτα να λύσω μια παρεξήγηση. Επειδή έλεγαν ότι ο Αντίνοος έχει πολλές γυμνές φωτογραφίες στο προφίλ του. Σήμερα σε ακολούθησα και δεν ισχύει. Όλο ντυμένες βάζεις. Τζάμπα σε κατηγορούν. Είσαι πάρα πολύ ντυμένος» είπε αρχικά.

«Αλήθεια, επειδή τον ακολούθησα σήμερα κι ήθελα να δω γιατί λένε όλοι για το Instagram του Αντίνοου. Μπήκα μέσα και σε έκανα follow… αλλά δεν έχεις γυμνές φωτογραφίες. Μια χαρά κανονικό είναι το Instagram σου, ενός νορμάλ ανθρώπου. Πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Αν αυτό που είπα μειώσει τους followers, να το πάρω πίσω», ανέφερε γελώντας η ίδια.

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024