Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε Ηλία Μαμαλάκη: «Έκλαψα τόσο πολύ από τη στεναχώρια μου...»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε Ηλία Μαμαλάκη: «Έκλαψα τόσο πολύ από τη στεναχώρια μου…»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εξομολογήθηκε ένα άγνωστο περιστατικό και εξήγησε πως έκλαιγε που πλήγωσε τον καλεσμένο της Ηλία Μαμαλάκη.

Ο αγαπημένος Ηλίας Μαμαλάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον έρωτα, την απώλεια και τη γνωριμία με τη σύζυγό του.

«Ο έρωτας είναι ορμόνες. Η αγάπη είναι έρωτας. Δηλαδή αυτό που έρχεται μετά τον έρωτα», σημείωσε ο αγαπημένος σεφ Ηλίας Μαμαλάκης. «Αν κατορθώσεις αυτή τη σχέση που ήταν πάθος να τη μετατρέψεις σε αγάπη είναι επιτυχία. Βέβαια είναι δύσκολο, είναι πάρα πολύ δύσκολο», συμπλήρωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Οι δύο παρουσιαστές από την πλευρά τους αναφέρθηκαν σε μια παλαιότερη συνεργασία και την «πληγή» που φέρουν προς τον αγαπημένο σεφ Ηλία Μαμαλάκη.

Ειδικότερα, ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήσαστε και οι δυο μαζί μία από τις πρώτες μου δημοσιογραφικές εμπειρίες. Την εποχή εκείνη μείναμε αρκετά χρόνια μαζί. Δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς, πέρασα καλά. Ήταν και ένας άλλος κύριος μαζί σας, ο Πάνος Ζόγκας».

«Ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα»

«Ναι και μια φορά κιόλας σας στεναχωρήσαμε. Το φέρω βαρέως σε όλη τη ζωή μου αυτό. Δεν ήταν δική μου ευθύνη, αλλά σας είχαμε στεναχωρήσει. Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα τόσο πολύ στη δουλειά από τη στεναχώρια μου που πλήγωσα έναν άνθρωπο σαν εσάς» ομολόγησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον Ηλία Μαμαλάκη.

«Θα πω το εξής περιστατικό. Εγώ προσωπικά τον άνθρωπο αυτόν που δημιούργησε τότε όλη αυτή την κατάσταση, τον έχω συγχωρέσει. Και έχουμε μιλήσει και έχουμε προχωρήσει. Γίνεται αυτό που γίνεται και φεύγω να πάω μια εκδρομή τον γύρο των οινοποιιών του Μπορντό» εξήγησε ο αγαπημένος τηλεοπτικός μάγειρας.

«Να εξηγήσουμε λίγο όμως τι είχε γίνει. Δουλεύαμε μαζί κάπου και τελείωσε κάπως η σχέση αυτή λίγο απότομα» σημείωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με τον Ηλία Μαμαλάκη να συμπληρώνει πως «όταν ήμουν σε ένα μέρος με κρασιά, χτυπάει το κινητό μου και μου έγινε η πρόταση για το «Στην Κουζίνα Ολοταχώς».

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024