Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H «χρυσή συμφωνία» του Μπέκαμ με το Netflix - Τα κέρδη που έλαβε

H «χρυσή συμφωνία» του Μπέκαμ με το Netflix – Τα κέρδη που έλαβε

Μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου ντοκιμαντέρ αύξησε την περιουσία του.

Ο Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ περιλαμβάνονται στη λίστα με τα πλουσιότερα ζευγάρια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η αυτοκρατορία του πρώην ποδοσφαιριστή μεγαλώνει χάρη στις «χρυσές» συνεργασίες που κλείνει.

Μια από αυτές ήταν και το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Beckham» που έκανε πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει τέσσερα επεισόδια. Το νήμα αυτής της ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται από την πρώτη φορά που ο Μπέκαμ κλώτσησε μία μπάλα μέχρι τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Ολντ Τράφορντ και επιλέχθηκε από τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον ποδοσφαιρικό του πατέρα, για να αγωνιστεί με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ηλικία των 17 ετών.

Εκεί βλέπουμε άγνωστες πτυχές από τη ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή αλλά και της Βικτόριας Μπέκαμ. Ο ίδιος μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του στο ποδόσφαιρο, συγκινείται, χαμογελάει και εξομολογείται.

https://www.youtube.com/watch?v=nUVNbJMWi_c&t=3s

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο ντοκιμαντέρ προκάλεσε θυέλλα σχολιασμών και ίσως αντιδράσεων, καθώς μεταξύ άλλων, το σκάνδαλο περί απιστίας που είχε ξεσπάσει στις αρχές του 2000, ήρθε και πάλι στη δημοσιότητα.

Τα κέρδη που έλαβε από το Netflix

Τα στοιχεία της εταιρείας της οικογένειας Μπέκαμ που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή αποκάλυψαν ότι η David Beckham Ventures Limited και η Seven Global LLP έβγαλαν κέρδη 83 εκατομμυρίων ευρώ μέσω των χορηγιών και της εταιρείας παραγωγής. H εταιρεία μόδας της Βικτόριας Μπέκαμ έβγαλε επίσης κέρδη, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του Netflix το ντοκιμαντέρ έκανε ρεκόρ 3,8 εκατομμυρίων θεατών κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής. Είχε αξία πάνω από 23 εκατομμύρια ευρώ, ανεβάζοντας τις μετοχές όλης της οικογένειας.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024