Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Oι αστέρες που αντάλλαξαν όρκους αγάπης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Oι αστέρες που αντάλλαξαν όρκους αγάπης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δείτε ποιες διασημότητες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ενώ άλλαζε η χρονιά.

Το νέο έτος σηματοδότησε στ’ αλήθεια νέα ξεκινήματα για αυτά τα διάσημα ζευγάρια που επέλεξαν να πουν το «ναι» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο, καθώς και οι Σάρον και Όζι Όζμπορν είναι μόνο λίγοι από τους αστέρες των οποίων οι πρωτοχρονιάτικοι εορτασμοί έγιναν και επέτειοι γάμου.

Φορούσε ειδικά κατασκευασμένους κυνόδοντες, δάγκωνε το λαιμό της νύφης του αντί να τη φιλήσει και σέρβιρε μια γαμήλια τούρτα εμποτισμένη με κονιάκ

Παρακάτω, δείτε τους σταρ που έχουν παντρευτεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Έριν Φόστερ & Σάιμον Τίχμαν

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε το νέο έτος με ένα νέο δαχτυλίδι; Η επιχειρηματίας του Bumble, Έριν Φόστερ, ξεκίνησε το 2020 με έναν λαμπερό γάμο στο Νάσβιλ με τον επιχειρηματία αρραβωνιαστικό της Σάιμον Τίχμαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Φωτογραφία: CHICKEN TITHOF/INSTAGRAM

Το ζευγάρι, που άρχισε να βγαίνει τον Αύγουστο του 2018, είπε το «ναι» μπροστά στους πιο στενούς συγγενείς και φίλους του, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα της νύφης David Foster, της συζύγου του Katharine McPhee και των φίλων τους Kate Hudson και Rachel Zoe.

«Παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου» έγραψε η Φόστερ στο Instagram.

Μαρία Μενούνος & Κέβιν Αντεργκάρο

Αυτός είναι ένας τρόπος για να τελειώσει η χρονιά με εντυπωσιακό τρόπο. Η Μαρία Μενούνος και ο επί χρόνια αρραβωνιαστικός της Κέβιν Αντεργκάρο αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2018 και μάλιστα δημοσίως, λέγοντας το «ναι» στη Νέα Υόρκη λίγο πριν τα μεσάνυχτα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Fox για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την οποία η Μενούνος συνδιοργάνωσε με τον Στιβ Χάρβεϊ.

Φωτογραφία: Instagram

Ο Χάρβεϊ τέλεσε τον γάμο. Οι γονείς των ζευγαριών ήταν παρόντες και η όλη υπόθεση (συμπεριλαμβανομένου του φορέματος!) ολοκληρώθηκε μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες.

«Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να την αποκαλώ γυναίκα μου», δήλωσε ο Αντεργκάρο στο PEOPLE. «Ήταν «φίλη» για τόσο καιρό που θα είναι ωραίο να μπορώ επιτέλους, επιτέλους να πω «γυναίκα μου».

Γουίλ Σμιθ & Τζάντα Πίνκετ

Εκείνος της έστειλε ένα φορτηγό με λουλούδια, ενώ την φλέρταρε τη δεκαετία του ’90. Ωστόσο ο γάμος τους – των Γουίλ Σμιθ και Τζάντα Πίνκετ – την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997 ήταν ακόμη πιο υπερβολικός.

Περίπου εκατό καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν στην έπαυλη Cloisters στη Βαλτιμόρη – που μεταφέρθηκαν στο χώρο με λιμουζίνα και ελέγχθηκαν δύο φορές από την ασφάλεια – για να ακούσουν το ζευγάρι να διαβάζει ερωτικά γράμματα από καρδιάς ο ένας στον άλλο πριν το επισφραγίσουν με ένα φιλί.

Κέιτ Χάντσον & Κρις Ρόμπινσον

Έμοιαζε με έρωτα με την πρώτη ματιά για την Κέιτ Χάντσον και τον Κρις Ρόμπινσον: μετακόμισε με τον ροκά μόλις λίγες ημέρες αφότου τον γνώρισε το 2000 και οι δυο τους παντρεύτηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της μητέρας της Γκόλντι Χον στο Old Snowmass του Κολοράντο.

Ωστόσο, έξι χρόνια αργότερα, to 2006, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του.

Σάρον & Όζι Όζμπορν

Ενώ ο γάμος της Σάρον και του Όζι Όζμπορν στη Χαβάη το 1982 ήταν όσο πιο άγριος γινόταν (ο ίδιος φορούσε ειδικά κατασκευασμένους κυνόδοντες, δάγκωνε το λαιμό της νύφης του αντί να τη φιλήσει και σέρβιρε μια γαμήλια τούρτα εμποτισμένη με κονιάκ), η τελετή ανανέωσης των όρκων τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2002 ήταν λίγο πιο συμβατική.

Φωτογραφία: Facebook

Το πάρτι στο ξενοδοχείο Beverly Hills περιελάμβανε διάσημους καλεσμένους όπως ο Justin Timberlake και ο Chris Rock.

*Με πληροφορίες από People

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024