Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παλαιστίνη: Το Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό Ίδρυμα καταγγέλει χάκινγκ της μετάδοσής του από το Ισραήλ

Παλαιστίνη: Το Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό Ίδρυμα καταγγέλει χάκινγκ της μετάδοσής του από το Ισραήλ

Η εταιρεία επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή της να κινηθεί νομικά κατά της εν λόγω πειρατείας μέσω όλων των σχετικών εγχώριων και διεθνών διαύλων.

Το Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό Ίδρυμα της Παλαιστίνης καταδίκασε έντονα το χάκινγκ που πραγματοποίησαν σήμερα οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής κατά της κύριας εκπομπής του ραδιοφώνου Voice of Palestine στη συχνότητα FM 100.1.

Η χακαρισμένη εκπομπή περιείχε απειλητικά μηνύματα που απευθύνονταν στον λαό της Γάζας, καλώντας τους πολίτες να φύγουν.

«Αποτελεί συνέχεια του πολέμου κατά των επίσημων παλαιστινιακών μέσων ενημέρωσης»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Εταιρεία, υπογραμμίζει τη «σοβαρότητα της παραβίασης των παλαιστινιακών μέσων ενημέρωσης από το Ισραήλ και της βίαιης κατάσχεσης του περιεχομένου τους για την εξυπηρέτηση του επιθετικού πολέμου του εναντίον του παλαιστινιακού λαού».

Η καταγγελία αναφέρει πως η Δημόσια συχνότητα χρησιμοποιήθηκε για την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων κατά του παλαιστινιακού λαού.

Το Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό Ίδρυμα της Παλαιστίνης καταγγέλει επίθεση κατά των μέσων ενημέρωσης

Η Εταιρεία τόνισε ότι «το νέο αυτό έγκλημα αποτελεί μέρος της ολοκληρωτικής επίθεσης που διεξάγει η κατοχή εναντίον όλων των Παλαιστινίων. Αποτελεί συνέχεια του πολέμου κατά των επίσημων παλαιστινιακών μέσων ενημέρωσης, ο οποίος είναι εμφανής στις εκτελέσεις δημοσιογράφων και των οικογενειών τους, όπως η πρόσφατη περίπτωση του συναδέλφου Mohammed Abu Hatab, και το συνεχιζόμενο κλείσιμο του γραφείου της Εταιρείας στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ, σε συνδυασμό με τις συνεχείς επιθέσεις κατά των ομάδων πεδίου της».

Η Παλαιστινιακή Δημόσια Ραδιοτηλεοπτική Εταιρεία δήλωσε ότι «παραμένει σταθερή στην εκπλήρωση της αποστολής της να μεταφέρει τη φωνή και την εικόνα του παλαιστινιακού λαού στον κόσμο, ανεξάρτητα από τα εγκλήματα που διαπράττει η κατοχή εναντίον του λαού μας. Η Εταιρεία διαβεβαιώνει ότι αυτή η στοχοποίηση ενισχύει μόνο την αποφασιστικότητά της να αποκαλύψει τα εγκλήματα της κατοχής σε ολόκληρο τον κόσμο και να την καταστήσει υπόλογη».

Η εταιρεία επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή της να κινηθεί νομικά κατά της εν λόγω πειρατείας μέσω όλων των σχετικών εγχώριων και διεθνών διαύλων.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024