Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλι Γκούλντινγκ: «Η μουσική βιομηχανία έγινε ασφαλέστερη μετά το #MeToo - Δεν ήμουν μόνη»

Έλι Γκούλντινγκ: «Η μουσική βιομηχανία έγινε ασφαλέστερη μετά το #MeToo – Δεν ήμουν μόνη»

Η Έλι Γκούλντινγκ αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo και πώς αυτό άλλαξε τα δεδομένα στη μουσική βιομηχανία, ενώ αναφέρθηκε και σε δικές της παλιότερες εμπειρίες.

Η διάσημη τραγουδίστρια Έλι Γκούλντινγκ μιλώντας στην εκπομπή «Today» του BBC Radio 4, δήλωσε ότι η μουσική βιομηχανία σήμερα εφαρμόζει καλύτερα μέτρα προστασίας για τους νέους καλλιτέχνες από ό,τι όταν ξεκίνησε την καριέρα της, το 2010. Παραδέχτηκε ότι είχε νιώσει «δυσφορία» όταν δούλευε σε στούντιο με άνδρες παραγωγούς.

«Σίγουρα πιστεύω ότι το τοπίο έχει αλλάξει λίγο, ειδικά μετά το κίνημα MeToo», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, συμπληρώνοντας ότι η δική της δισκογραφική εταιρεία διαθέτει πλέον συνοδούς για τους νέους καλλιτέχνες.

Μετά κατά κάποιο τρόπο γινόταν κάτι ερωτικό, ενώ δεν θα έπρεπε

«Νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να συνεχίσουν να αποκαλύπτουν τις προσωπικές τους ιστορίες, επειδή ξέρω ότι συνέβαιναν πολλά και απλά δεν μιλούσαν γι’ αυτά», συμπλήρωσε.

Στην ερώτηση αν είχε νιώσει και η ίδια ευάλωτη όταν εργαζόταν σε στούντιο ηχογράφησης, είπε: «Είχα εμπειρίες τις οποίες, μέσα στο μυαλό μου, κατά κάποιο τρόπο εξομάλυνα και σκεφτόμουν ότι ‘ίσως αυτό να είναι απλώς κάτι’».

«Ξέρετε όπως όταν μπαίνεις σε ένα στούντιο και μετά ο παραγωγός σε ρωτάει αν θέλεις να πάτε για ένα ποτό. Και είμαι αρκετά ευγενικός άνθρωπος, δεν μου αρέσει να απογοητεύω τους ανθρώπους. Οπότε έλεγα, «Ναι, σίγουρα, πάμε για ένα ποτό». Και μετά κατά κάποιο τρόπο γινόταν κάτι ερωτικό, ενώ δεν θα έπρεπε», συνέχισε η Έλι Γκούλντινγκ.

«Δεν ήμουν καθόλου μόνη σε αυτό»

Στην προσπάθεια της να καταλάβει αν έφταιγε εκείνη και ακούγοντας παρόμοιες ιστορίες από άλλες γυναίκες μουσικούς «συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν καθόλου μόνη σε αυτό. Δεν ήμουν μόνο εγώ, που ήμουν ιδιαίτερα φιλική».

«Ήταν κάτι το ανομολόγητο όταν δούλευες με άνδρες παραγωγούς, αυτό ήταν σχεδόν σαν προσδοκία, κάτι που ακούγεται τρελό για μένα να το λέω δυνατά, και σίγουρα δεν θα συνέβαινε τώρα. Εννοώ, πολύ σπάνια, επειδή τα πράγματα έχουν αλλάξει πραγματικά, καταλήγει.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024