Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τους πρωταθλητές

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τους πρωταθλητές

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολέυτηκε αρκετά για ένα ημίχρονο από την Έβερτον, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως έβγαλε «μέταλλο» πρωταθλήτριας και έκανε την ανατροπή για το τελικό 1-3.

H Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο στο «Γκούντισον Παρκ» από την Έβερτον, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο απέδειξε πως ακόμη είναι το μεγάλο φαβορί και για τον φετινό τίτλο, αφού ανέτρεψε άνετα το σκορ, κέρδισε με 3-1 και πλησίασε στην κορυφή.

H ομάδα του Γκουαρντιόλα μπήκε καλά στην αναμέτρηση, με τον Άλβαρεζ να απειλεί στο 4ο και το 15ο λεπτό την εστία του Πίκφορντ, με τον Άγγλο τερματοφύλακα να σταματά το πρώτο σουτ και το οριζόντιο δοκάρι να γλιτώνει την Έβερτον στη συνέχεια.

Στο 29ο λεπτό η Έβερτον πίεσε ψηλά στη Σίτι, ο Ρόδρι έκανε λάθος πάσα μέσα στην περιοχή, με τον ΜακΝίλ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Ισπανού και να γυρίζει στον Τζακ Χάρισον, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Η Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε αντίδραση με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Φόντεν να εξαπολύει έναν «κεραυνό» εκτός περιοχής στην κάτω αριστερή γωνία του Πίκφορντ για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 53′. Οι «Πολίτες» ολοκλήρωσαν την ανατροπή ένα 10λεπτό αργότερα.

Στο 62′ ο Ακέ σούταρε μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να σταματά στο χέρι του Ονάνα και τον διαιτητή, μετά από υπόδειξη του βοηθού να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Ο Άλβαρεζ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε στο 64′ για το 1-2 της Σίτι.

Το τελικό 1-3 ήρθε για τους «Πολίτες» στο 86ο λεπτό. Ο Πίκφορντ έκανε κακή πάσα, ο Μπερνάντο Σίλβα έκλεψε λίγο έξω από την περιοχή και με υπέροχο ψιλοκρεμαστό τελείωμα έκανε το τελικό 1-3, με τη Σίτι να φτάνει κοντά και σε τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Φόντεν, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024