Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το εντυπωσιακό στατιστικό του Ρόδρι με την Μάντσεστερ Σίτι (pic)

Το εντυπωσιακό στατιστικό του Ρόδρι με την Μάντσεστερ Σίτι (pic)

O Ρόδρι αποδεικνύει συνεχώς πόσο σημαντικός είναι για τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ρόδρι αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι από το 2019, με τον Ισπανό μέσο να αποτελεί βασικό γρανάζι στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο πρώην παίκτης των Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο είναι ο στυλοβάτης της μεσαίας γραμμής της Σίτι και η επίδρασή του στη βρετανική ομάδα είναι καταλυτική.

Ο 27χρονος διεθνής άσος είναι από τους πρωταγωνιστές των Γαλάζιων του Μάντσεστερ στις επιτυχίες των τελευταίων ετών, ενώ από τα highlight στην καριέρα του είναι το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ίντερ στον τελικό του Champions League, με το οποίο η ομάδα του ανέβηκε στη κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Ο Ρόδρι μετά την  χθεσινοβραδινή νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Έβερτον με 3-1 στο «Γκούντισον Παρκ» πέτυχε μία εκπληκτική επίδοση με την οποία αποδεικνύεται πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του. Ο Μαδριλένος με αυτή τη νίκη αυτή έφτασε τα 48 αήττητα παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί με τους «Σίτιζενς». Μάλιστα η τελευταία ήττα του σε ματς που έχει αγωνιστεί ήταν την περσινή σεζόν κόντρα στην Τότεναμ: Τον περασμένο Φλεβάρη (5/2/2023) όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0.

Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει γνωρίσει 4 ήττες κόντρα σε Άρσεναλ, Γουλβς, Νιούκαστλ και Άστον Βίλα στα παιχνίδια που δεν έχει αγωνιστεί, κάνοντας φανερό πως είναι απαραίτητος για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024