ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Κουζμίνσκας – Το μήνυμα του Λιθουανού
Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με τα πράγματα να πηγαίνουν καλά και τον Λιθουανό να στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Ένωσης.
Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αποκόμισε στο αριστερό του χέρι στην αναμέτρηση απέναντι στο Περιστέρι και θα τον κρατήσει μακριά από τα παρκέ για ένα ικανό διάστημα.
Ο έμπειρος φόργουορντ χειρουργήθηκε επιτυχώς και χωρίς να υπάρχουν προβλήματα, ενώ πλέον στρέφει την προσοχή του στην αποθεραπεία που θα κάνει ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στα παρκέ για να τεθεί στη διάθεση του Ζοάν Πλάθα.
Μάλιστα ο Λιθουανός έστειλε και το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ, μέσα από το νοσοκομείο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όλα είναι και θα πάνε καλά. Σας εύχομαι μία υγιή χρονιά. Ξεκινάω αποκατάσταση».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mindaugas Kuzminskas (@mkuzminskas)
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
