Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτα πράγματα: Υπό διαρκή παρακολούθηση ο Ντρέιμοντ Γκριν

Απίστευτα πράγματα: Υπό διαρκή παρακολούθηση ο Ντρέιμοντ Γκριν

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μετά το νέο βίαιο επεισόδιο που προκάλεσε, βρίσκεται ξανά εκτός από τα παρκέ του NBA και υπό παρακολούθηση από αξιωματούχους της Λίγκας.

Αξιωματούχοι από το NBA, την ένωση παικτών, τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ο Ντρέιμοντ Γκριν συναντώνται ουσιαστικά σαν τρόπο αξιολόγησης της προόδου του βετεράνου φόργουορντ προς την επιστροφή από επ’ αόριστον αποκλεισμό, ανέφερε το ESPN τη Δευτέρα.

Ο Γκριν τέθηκε σε αναστολή αφού γρονθοκόπησε τον Γιούσουφ Νούρκιτς των Σανς στις 12 Δεκεμβρίου, το τελευταίο περιστατικό στην θυελλώδη καριέρα του Γκριν.

Οι προϋποθέσεις για την ενδεχόμενη επαναφορά του περιλαμβάνουν ατομικές συμβουλευτικές συνεδρίες καθώς και τη συμμετοχή του στις συναντήσεις μέσω Zoom. Μέχρι στιγμής, ο Γκριν ήταν «ανοιχτός και αφοσιωμένος» στη διαδικασία, σύμφωνα με την έκθεση.

Τα πάντα στα χέρια της Λίγκας

Το NBA θα καθορίσει τη διάρκεια της διακοπής, αν και το ESPN είπε ότι υπάρχει μια «γενική πεποίθηση» ότι πιθανότατα θα διαρκέσει 11 έως 13 αγώνες. Του επιτρέπεται να προπονείται με την ομάδα και να χρησιμοποιεί εγκαταστάσεις για προετοιμασία.

Το περιστατικό με τον Νούρκιτς είχε ως αποτέλεσμα την τρίτη αποβολή του Γκριν στη σεζόν. Έγινε επίσης πρωτοσέλιδο στις 14 Νοεμβρίου, όταν αποβλήθηκε επειδή έπιασε με κεφαλοκλείδωμα τον σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ρούντι Γκόμπερτ, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Αυτό οδήγησε σε τιμωρία πέντε αγώνων για τον Γκριν, ο οποίος αποβλήθηκε για πρώτη φορά από ένα παιχνίδι αυτή τη σεζόν στις 11 Νοεμβρίου, όταν και δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Έχει αποβληθεί έξι φορές στην καριέρα του.

Σε 15 αγώνες τη φετινή σεζόν, ο 33χρονος Γκριν έχει κατά μέσο όρο 9,7 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ. Διανύει τη 12η σεζόν του με το Γκόλντεν Στέιτ και έχει κερδίσει τέσσερις τίτλους ΝΒΑ με τους Ουόριορς. Είναι επίσης τέσσερις φορές All-Star και δύο φορές μέλος ομάδων All-NBA.

Sports in

Το χρυσό στο Παρίσι και οι λόγοι που ο Πετρούνιας μπορεί να το κατακτήσει! (pics)

Yπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην προσπάθεια του να επαναλάβει το χρυσό θρίαμβο του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024