Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκίνηση στις πίστες - Οι τραγουδιστές αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Καρρά

Συγκίνηση στις πίστες – Οι τραγουδιστές αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Καρρά

Τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή αποχαιρέτισαν στις πίστες οι καλλιτέχνες, σε ένα φορτισμένο κλίμα γεμάτο συγκίνηση.

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών. Ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κοροναϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Ο τραγουδιστής έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο μέχρι την τελευταία στιγμή.

Θρήνος στο ελληνικό πεντάγραμμο

Πολλοί δημοφιλείς και αγαπημένοι τραγουδιστές, επέλεξαν να προβούν σε δημοσιεύσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να εκφράσουν τη λύπη τους για την απώλεια του Βασίλη Καρρά. Aνάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να γράψουν δυο λόγια ήταν και ο Σταμάτης Γονίδης.

«Φίλε Βασίλη καλο παράδεισο…Θα μείνω στην κουβέντα μας πριν λιγο καιρό… Συλλυπητήρια στην οικογενεια του και κουράγιο… Σταμάτης», έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης, αποκαλύπτοντας έτσι πως οι δυο τους μίλησαν πρόσφατα.

Ο Νίκος Βέρτης δημοσιεύοντας ένα σπάνιο στιγμιότυπο από κοινές διακοπές με τον Βασίλη Καρρά έγραψε: «Θα μας λείψεις πολύ Βασίλη μου…. Εμείς που γνωρίσαμε την ευαίσθητη καρδιά σου και την καλή ψυχή σου θα σε τιμάμε πάντα…», έγραψε ο τραγουδιστής δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον Βασίλη Καρρά και την υπόλοιπη παρέα τους πάνω στις γουρούνες.

Ζαφείρης Μελάς

«Λύγισαν» οι πίστες το βράδυ των Χριστουγέννων, καθώς πολλοί καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Καρρά με τον δικό τους τρόπο, όταν ανέβηκαν στη σκηνή. Ένας από τους τραγουδιστές που αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά απο την πίστα ήταν ο Ζαφείρης Μελάς. Ανέφερε πόσο φίλοι ήταν οι δυό τους και πόσο παρέα κάνανε στην Θεσσαλονίκη. «Σήμερα να διασκεδάσω ή να κλάψω;», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Αντώνης Ρέμος 

Πάνω από την πίστα έστειλε το δικό του μήνυμα για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Αντώνης Ρέμος είχε την τύχη να τραγουδάει χτες, Παραμονή Χριστουγέννων, στο κέντρο διασκέδασης όπου τραγούδησε για τελευταία φορά ο λαϊκός τραγουδιστής και έτσι είχε την ευκαιρία να πει δυο λόγια για τον αγαπημένο του φίλο.

«Ο τραγουδιστής της γενιάς μου και της Ελλάδος μας. Ο Βασίλης μας. Εδώ ήταν η τελευταία φορά που τραγούδησε σε μαγαζί, εδώ σε αυτό το χώρο. Έτσι, με αγάπη στην καρδιά μας, ας του αφιερώσουμε κάποια τραγούδια του για να φτάσει η καρδούλα του ψηλά και να πετάξει. Και να πάει να βρει τον Παντελή και όλους τους φίλους μας που είναι ψηλά. Πάντα θα τον θυμόμαστε και πάντα θα τον τραγουδάμε. Γιατί είπαμε, οι άνθρωποι φεύγουν, αλλά οι ψυχές τους μένουν ζωντανές όταν τους θυμόμαστε. Βασίλη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Ο τραγουδιστής αφιέρωσε στον φίλο του το τραγούδι «Όταν τα χρόνια σου περάσουν» που ερμηνεύτηκε από εκείνον το 1994.

Κωνσταντίνος Αργυρός 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την πίστα στο κέντρο που τραγουδάει είπε 2 τραγούδια του Βασίλη Καρρά. Πριν τα πει, ανέφερε πως ήταν μεγάλη επιρροή για εκείνον όπως και για πολλούς στην Ελλάδα.

Ηλίας Βρεττός

Και ο Ηλίας Βρεττός αποχαιρέτησε τον «άρχοντα της νύχτας» από την πίστα.

@panikrecords Ένιωσα…#iliasvrettos #eniwsa #vasiliskarras #nyxtakselogiastra #panikrecords #greeksongs #greekmusic #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024