Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Μπράντλεϊ Κούπερ

Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Μπράντλεϊ Κούπερ

Ο ηθοποιός φαίνεται πως μας βιώνει νέο έρωτα

O Μπράντλει Κούπερ και η Τζίτζι Χαντίτ φαίνεται ότι είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ. Το νεαρό top model και ο σταρ της μεγάλης οθόνης συνεχίζουν να βγαίνουν ραντεβού και να περνούν πολύ χρόνο μαζί, αν και για την ώρα καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Όλο και περισσότερο χρόνο μαζί

Δημοσιεύματα στο Us Weekly τόνιζαν πως το ειδύλλιο Cooper-Hadid πηγαίνει πολύ καλά με το ζευγάρι να θέλει να περάσει μαζί τις γιορτές και να σκέφτεται να συστήσει τις κόρες τους στο άμεσο μέλλον. Ο Cooper έχει αποκτήσει την 6χρονη Lea de Seine από τη σχέση με την Irina Shayk και η Hadid την 3χρονη Khai από τη σχέση της με τον Zayk Malik.

Πριν από μερικές ώρες το People ανέφερε πως η σχέση του ηθοποιού με το μοντέλο έχει αρχίσει να γίνεται πιο επίσημη με το δημοσίευμα να εξηγεί: «Γίνονται όλο και πιο σοβαροί. Η Gigi περνάει αρκετό χρόνο στη Φιλαδέλφεια με τον Bradley».

Οι κρυφές συναντήσεις

Η ίδια πηγή τόνισε στο περιοδικό: «Ήταν αρκετά χαμηλών τόνων όταν ήταν στην πόλη και πρόσφατα είχαν ραντεβού σε ιδιωτικό δωμάτιο τοπικού εστιατορίου. Έβγαιναν κρυφά για πολύ περισσότερο καιρό πριν δημοσιοποιηθεί και ήταν πολύ διακριτικοί προσπαθώντας να δουν αν τα πράγματα θα λειτουργούσαν μεταξύ τους».

Το ζευγάρι πυροδότησε τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι τον Οκτώβριο όταν εντοπίστηκαν μαζί σε δείπνο στο West Village της Νέας Υόρκης.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024