Τριήμερο πένθος στην εστίαση της Θεσσαλονίκης – Θα παίζουν μόνο τραγούδια του Βασίλη Καρρά
Με έντονο τρόπο τιμά τη μνήμη του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά η Ένωση Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ Θεσσαλονίκης
Με ιδιαίτερο και έντονο τρόπο συνεχίζεται η τιμή της μνήμης του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, η Ένωση Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ Θεσσαλονίκης αποφάσισε, όπου είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί, για το επόμενο τριήμερο να ακούγονται στα μαγαζιά της εστίασης της πόλης μουσικές και τραγούδια του Βασίλη Καρρά.
«Σε όσα καταστήματα είναι εφικτό Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη να παίζουμε μόνο Βασίλη Καρρά»
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του προέδρου της Ένωσης, Μιχάλη Επιτροπίδη, «ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Άρχοντα, η εστίαση Θεσσαλονίκης αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη της, σε όσα καταστήματα είναι εφικτό Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη να παίζουμε μόνο Βασίλη Καρρά. Καλό ταξίδι άρχοντα».

Η φωτογραφία της Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ Θεσσαλονίκης
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Βασίλη Καρρά
Σημειώνεται ότι σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη, όπου έζησε και πραγματοποίησε τα πρώτα βήματα της σπουδαίας καριέρας του.
Το λαϊκό προσκύνημα, όπου οι εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές του Βασίλη Καρρά θα αποτίσουν φόρο τιμής στον καλλιτέχνη, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας την ερχόμενη Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 13:00.
Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του Βασίλη Καρρά θα λάβει χώρα την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 12:00 στη γενέτειρα του στο Κοκκινοχώρι, του δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα.
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442