Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Καρράς: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν χαμογελαστός» - Δύσκολο το αντίο στον τραγουδιστή

Βασίλης Καρράς: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν χαμογελαστός» – Δύσκολο το αντίο στον τραγουδιστή

Οι οικείοι του και οι χιλιάδες θαυμαστές του «απ’ τον βορρά μέχρι το νότο» έχουν βυθιστεί στο πένθος

Η γνήσια λαϊκή φωνή του Βασίλη Καρρά σίγησε για πάντα σκορπώντας ανείπωτη θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

«Αντί να του δίνουμε δύναμη και θάρρος, μας έδινε εκείνος»

Η οικογένειά του, οι φίλοι του και οι χιλιάδες θαυμαστές του «απ’ τον βορρά μέχρι το νότο» έχουν βυθιστεί στο πένθος. Με τον δικό τους τρόπο τον αποχαιρετούν συντετριμμένοι και αναφέρονται στα τραγούδια και στις ιστορίες που μοιράστηκαν μαζί του.

«Μέχρι και την τελευταία στιγμή…»

Η σορός του «άρχοντα» της λαϊκής μουσικής έφτασε το μεσημέρι των Χριστουγέννων στο γραφείο τελετών απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη.

Εκεί θα παραμείνει μέχρι αύριο, οπότε και θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας και θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Για τον Βασίλη Καρρά, μίλησε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού και στενός φίλος του, Νίκος Ζεϊμπέκης, που έκανε λόγο για ένα «παλικάρι», που «μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν χαμογελαστός και αντί να του δίνουμε δύναμη και θάρρος, μας έδινε εκείνος».

Ο κ. Ζεϊμπέκης δήλωσε ακόμη ότι «είμαι ευτυχισμένος που τον γνώρισα σαν άνθρωπο» και είπε πως ο εκλιπών ήταν ένας άνθρωπος με γεμάτη ζωή. «Είναι βαριά η απώλεια για τους οικείους του Βασίλη, αλλά και για όλους μας», τόνισε.

Η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, σύμφωνα με επιθυμία του ίδιου.

Συγκεκριμένα, η εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη (27/12)  στις 12:00 το μεσημέρι και επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Ο Βασίλης Καρράς αγαπούσε πολύ τον τόπο του και είχε προσφέρει μεγάλο έργο στη συγκεκριμένη περιοχή. Εκεί γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1953 από μια οικογένεια βιοπαλαιστών. Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλειος Κεσογλίδης.

Όταν δεν τραγουδούσε περνούσε το χρόνο του στο προσωπικό του ησυχαστήριο στο «Χωριό της Ειρήνης» λίγο πιο έξω από την Καβάλα.

Όσοι τον έχουν επισκεφθεί μιλούν για έναν επίγειο παράδεισο με πισίνες, γήπεδα τένις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόριο, λαογραφικό μουσείο, και τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν την καλλιέργεια λαχανικών αλλά και την εκτροφή ζώων.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024