Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Καρράς: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η σορός του

Βασίλης Καρράς: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η σορός του

Μεγάλη συγκίνηση για τον χαμό του λαϊκού τραγουδιστή.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το πρωί της Δευτέρας η σορός του Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών το απόγευμα της Κυριακής, βυθίζοντας στη θλίψη όλη τη χώρα, αλλά κυρίως την οικογένειά του.

Η σόρος στη συμπρωτεύουσα

Λίγη ώρα αργότερα στο γραφείο τελετών απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη έφτασαν υποβασταζόμενες η σύζυγός του Χριστίνα και η κόρη του Ειρήνη.

Φίλοι και συγγενείς βρίσκονται εκεί για να αποχαιρετίσουν τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή. Μεταξύ αυτών είναι ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και ο Γενικός Γραμματέας Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης.

Η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, σύμφωνα με επιθυμία του ίδιου. Ο Βασίλης Καρράς αγαπούσε πολύ τον τόπο του και είχε προσφέρει μεγάλο έργο στη συγκεκριμένη περιοχή. Εκεί γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1953 από μια οικογένεια βιοπαλαιστών. Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλειος Κεσογλίδης.

Όταν δεν τραγουδούσε περνούσε το χρόνο του στο προσωπικό του ησυχαστήριο στο «Χωριό της Ειρήνης» λίγο πιο έξω από την Καβάλα.

Όσοι τον έχουν επισκεφθεί μιλούν για έναν επίγειο παράδεισο με πισίνες, γήπεδα τένις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόριο, λαογραφικό μουσείο, και τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν την καλλιέργεια λαχανικών αλλά και την εκτροφή ζώων.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024