Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο καλλιτεχνικός κόσμος υποκλίνεται στον Βασίλη Καρρά: «Η πιο μεγάλη λαϊκή ψυχή»

Ο καλλιτεχνικός κόσμος υποκλίνεται στον Βασίλη Καρρά: «Η πιο μεγάλη λαϊκή ψυχή»

«Βασίλη μου, καλέ μου φίλε, εγώ δε θα γιορτάσω τα Χριστούγεννα φέτος. Θα τ αφιερώσω σε σένα γιατί ήσουν και θα είσαι Μεγάλος» έγραψε ο Χρήστος Δάντης. ..

Ο θάνατος του «άρχοντα» της πίστας, Βασίλη Καρρά, σκόρπισε θλίψη και πόνο στο γνήσιο «λαϊκό» ακροατήριο αλλά και στον ευρύτερο καλλιτεχνικό κόσμο.

Πολλοί δημοφιλείς και αγαπημένοι τραγουδιστές, επέλεξαν να προβούν σε δημοσιεύσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να εκφράσουν τη λύπη τους για την απώλεια του Βασίλη Καρρά.

Χρήστος Δάντης

«Βασίλη μου, καλέ μου φίλε, εγώ δε θα γιορτάσω τα Χριστούγεννα φέτος. Θα τ αφιερώσω σε σένα γιατί ήσουν και θα είσαι Μεγάλος. Όχι μόνο Τραγουδιστής. Πατέρας κι αδελφός όλων μας. Πονάμε όλοι να ξέρεις. Όσοι σε γνωρίσαμε αλλά κι αυτοί που δε σε ξέρουν. Γιατί στα μάτια σου φαινόταν η καλοσύνη, η δοτικότητα, ο αλτρουισμός. Σ αγαπάω και θα σε τιμώ όσο ζω. Καλέ μου φίλε αντίο και θα ανταμώσουμε ξανά».

Νίκος Κουρκούλης

«Καλό ταξίδι άρχοντά μου. Θα τολμήσω με ταπεινότητα να προτείνω κάτι, αν και δε το συνηθίζω, αλλά σήμερα είναι μια μοναδική μέρα για μένα και επιβάλλεται. Αξίζει σήμερα στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ να αφιερώσουμε όλοι οι συνάδελφοι ερμηνευτές – καλλιτέχνες ένα τραγούδι …στον τελευταίο άντρα Λαϊκό Άνθρωπο Ερμηνευτή της γενιάς μας ,ασχέτως σκηνής και είδους μιας και ο Βασίλης ανήκε σε όλους».

Πυξ Λαξ

«Τι να γράψουμε για αυτά τα τρομερά νέα μέσα στα Χριστούγεννα; Ο πιο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής. Η πιο μεγάλη λαϊκή ψυχή. Μόνο όσοι τον έζησαν ξέρουν. Αλλά κι ο κόσμος που τον αγάπησε. Χωρίς αυτόν στην αρχή μας τίποτε δεν θα ήταν ίδιο. Χωρίς την γενναιοδωρία του και την βοήθεια του. Άλλαξε με την φωνή του τα πράγματα .Ξεπέρασε όρια. Διέλυσε τα μικρονοϊκά φράγματα. Βασίλη ένα μεγάλο ευχαριστώ από μας τα φιλαράκια σου κι ένα καλό ταξίδι να έχεις αδελφέ μας. Απ’ τον Βορρά μέχρι τον Νότο θα σε θυμόμαστε και θα σε τραγουδάμε. Καλή αντάμωση με τον Μάνο εκεί που θα πας και αν σκαρώσετε κανένα τραγουδάκι ακόμη, στείλτε το και προς τα κάτω γιατί είμαστε πολύ φτωχοί πια».

Δέσποινα Βανδή

«Δίπλα του ξεκίνησα το ταξίδι μου στη μουσική. Ο Βασιλης αυτός ο άντρας με αυτό το εκτόπισμα που είχε που λατρευόταν σα ροκ σταρ αυτός που ξεκινούσε με το «καλησπέρα και καλή βραδιά» και τον αποθέωναν όλοι, είχε μια σχεδόν παιδική αθωότητα που τη διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια…Γενναιόδωρος ,με μια αφοπλιστική απλότητα, αληθινός και με πολλή αγάπη για όλους, τον ένοιαζε μόνο η σκηνή κι ο,τι γινόταν πάνω σε αυτήν. Σπάνιας κοπής άνθρωπος… Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε συνειδητά και ασυνείδητα… Βασιλη… «Γελα μου»…1994.

Ζαφείρης Μελάς

«Καλό παράδεισο φίλε και αδερφέ Μου Βασίλη Καρρά».

Άννα Βίσση

«Και θα είσαι για Πάντα…».

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024