Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Τσιμίκα και η Εθνική ομάδα (vids)

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Τσιμίκα και η Εθνική ομάδα (vids)

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν πολύ άτυχος στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, τραυματίστηκε σοβαρά στην κλείδα, έχασε μοναδική ευκαιρία και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να αγωνιστεί στα μπαράζ με την Εθνική.

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο πρώτο μισό, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τον τραυματισμό του Άντι Ρόμπερτσον και πήρε φανέλα βασικού στους «κόκκινους» κάνοντας πολύ καλά ματς.

Ωστόσο, την ώρα που ο Έλληνας διεθνής μπακ είχε βρει ρυθμό και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν τον έβγαζε από την ενδεκάδα, ήρθε ο πολύ σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στο ντέρμπι με την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ», να τον πάει πίσω και να μείνει εκτός για 3-4 μήνες.

O σοβαρός τραυματισμός και μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία

Συγκεκριμένα, ο Τσιμίκας τραυματίστηκε στον ώμο στο 35ο λεπτό του ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ, σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Σάκα, δέχθηκε σπρώξιμο και έπεσε άσχημα στο χορτάρι και πάνω στο Γιούργκεν Κλοπ, τον οποίο έριξε στο έδαφος. Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί κάταγμα κλείδας και ουσιαστικά να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Ο Ρόμπερτσον, ο Κλοπ και η Εθνική ομάδα

Ο Τσιμίκας μετά τον τραυματισμό του από το σπρώξιμο του Σάκα έχασε μια μοναδική ευκαιρία, αφού με τον Ρόμπερτσον εκτός θα έπαιζε όλα τα ματς. Στο προηγούμενο διάστημα εξάλλου είχε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 3 ασίστ και ο Κλοπ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του.

Το παιχνίδι της μοίρας εν τω μεταξύ είναι τέτοιο που υπέστη παρόμοιο τραυματισμό με τον Σκωτσέζο μπακ που είναι ο βασικός στη Λίβερπουλ.

Το ένα θέμα που έχει προκύψει πλέον είναι στη Λίβερπουλ και έχει να κάνει με τη θέση του αριστερού μπακ, αφού και οι είναι εκτός και μάλιστα για αρκετό καιρό και ο Κλοπ έχει «πονοκέφαλο», αφού θα πρέπει να κάνει διάφορες αλχημείες.

Το πιο σημαντικό ζήτημα όμως για τον Τσιμίκα είναι χωρίς καμία αμφιβολία η Εθνική ομάδα και τα play offs για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Ο Έλληνας μπακ αυτή τη στιγμή θα κάνει υπομονή και φυσικοθεραπείες, αλλά χρονικά είναι αμφίβολο ότι θα προλάβει να είναι στη διάθεση του Γκουστάνβο Πογιέτ για την αναμέτρηση με τη Γεωργία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει να διαχειριστεί μια πολύ μεγάλη ενδεχόμενη απώλεια αν όντως ο Τσιμίκας δεν προλάβει. Κάτι που σύμφωνα με όσα λένε στην Αγγλία θα απουσιάσει για πάνω από 3-4 μήνες. Και αν γίνει αυτό δεν πρόκειται να είναι έτοιμος για τα κρίσιμα παιχνίδια για το Euro.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024