Συνεχίζει απτόητη η Τότεναμ (2-1) – έκανε την έκπληξη η Λούτον (1-0)
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Τότεναμ, που έσπασε το αήττητο σερί της Έβερτον και με 2-1 ανέβηκε στην τετράδα – Εκανε την έκπληξη η Λούτον κόντρα στη Νιούκαστλ.
Η Τότεναμ μετά την «κοιλιά» που πραγματοποίησε δείχνει να επανέρχεται στις καλές εμφανίσεις, καθώς επικράτησε της φορμαρισμένης Έβερτον με 2-1 και ανέβηκε στην 4η θέση της Premier League. H Λούτον πήρε τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα στη Νιουκάστλ με 1-0, ενώ διπλό παραμονής «έβγαλε» η Μπέρνλι μέσα στο Λονδίνο επί της Φούλαμ με 2-0, την ώρα που η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από την Μπόρνμουθ εντός έδρας με 3-2, παίζοντας για περισσότερα από 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο.
Ριτσάρλισον και Σον έδωσαν το τρίποντο στην Τότεναμ.
Η Τότεναμ ανέβηκε προσωρινά, καθώς έχει παιχνίδι περισσότερο από την Μάντσεστερ Σίτι, στην 4η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς μετά από 18 αγωνιστικές, αφού κατάφερε να κερδίσει την Έβερτον με 2-1, με τα γκολ των Ριτσάρλισον στο 9′ και Σον στο 18′, να της δίνουν από νωρίς προβάδισμα δύο γκολ. Η ανεβασμένη Έβερτον το τελευταίο διάστημα, μετά από ένα αήττητο σερί 4 αγώνων, με «μηδέν» παθητικό, προσπάθησε να βγάλει αντίδραση με τον Κάλβερτ Λιούιν στο 51′, να σημειώνει γκολ που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, ενώ μείωσε σε 2-1 με τον Γκόμες στο 82′, χωρίς να καταφέρει να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η Λούτον πήρε σπουδαία νίκη επί της Νιουκάστλ με 1-0, με γκολ του Τάουνσεντ στο 25′, με τις «καρακάξες» να ισοφαρίζουν με τον Ίσακ στο 61′, γκολ που ακυρώθηκε μετά από εξέταση της φάσης στο VAR.
Σημαντικό διπλό στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία πήρε και η Μπέρνλι, με το σύνολο του Κομπανί να κάνει δύο σουτ στο στόχο κόντρα στη Φούλαμ και να καταλήγουν στα δίχτυα και τα δύο, από τον Οντομπέρτ στο 47′ και τον Μπέργκε στο 66′ να «σφραγίζει» το διπλό με 2-0.
Η Μπόρνμουθ με χατ-τρικ του Σολάνκε, πήρε στις καθυστερήσεις διπλό κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ των 10 παικτών από το 23ο λεπτό, εξαιτίας της αποβολής του Μπολί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με 3-2. Η Νότιγχαμ είχε ανοίξει το σκορ με τον Ελάνγκα στο 46′, με τον Σολάνκε να κάνει την ανατροπή σε 2-1 στο 50′ και το 57′, ενώ ο Γουντ ισοφάρισε σε 2-2 στο 74′. Ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε το νικητήριο γκολ για την Μπόρνμουθ στο 90+3′.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.