Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει τον Ροζιέ της Μπεσίκτας» (vid)

«Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει τον Ροζιέ της Μπεσίκτας» (vid)

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Βαλεντίν Ροζιέ της Μπεσίκτας, η οποία φέρεται να αξιώνει 5 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο μπακ.

Ο Βαλεντίν Ροζιέ, που αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «aksam.com.tr».

Τονίζεται ότι ο σύλλογος από την Πόλη θα αξιολογήσει τις προτάσεις που θα έρθουν για τον 27χρονο, για τον οποίο μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αναμένεται να… χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας ο ΠΑΟΚ τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τον τουρκικό σύλλογο να αξιώνει 5.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Γάλλου!

Σενάρια από την Τουρκία για τον ΠΑΟΚ και τον Γάλλο ακραίο αμυντικό.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως «ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Βαλεντίν Ροζιέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος θα χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Ιανουάριο». Ο δημοσιογράφος που υπογράφει το ρεπορτάζ γράφει πως η Μπεσίκτας θα αξιώσει περίπου 5.000.000 ευρώ, καθώς αναζητά πόρους για να χαλαρώσει το μπάτζετ της.

Πάντως, τη δεδομένη στιγμή φαντάζει δύσκολο ο Δικέφαλος του Βορρά να κινηθεί για την απόκτηση του Βαλεντίν Ροζιέ, τουλάχιστον με τα χρήματα που γράφουν οι Τούρκοι ότι επιθυμεί η Μπεσίκτας για να παραχωρήσει τον 27χρονο ακραίο αμυντικό. Θα φανεί το επόμενο διάστημα εάν έχει βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Ο Ροζιέ έχει αγωνιστεί επίσης στην Ντιζόν 60 φορές και στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέτρησε 16 παρουσίες, ενώ είναι διεθνής 7 φορές με την Κ21 της εθνικής Γαλλίας.

Δείτε τον Ροζιέ εν δράσει:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024