Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Χρυσάφι» από την Τσέλσι: Δίνει 180 εκατ. ευρώ για δύο παίκτες (vids)

«Χρυσάφι» από την Τσέλσι: Δίνει 180 εκατ. ευρώ για δύο παίκτες (vids)

Οι Λονδρέζοι θέλουν να αποκτήσουν δύο παίκτες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Τον αμυντικό, Ουσμάν Ντιομάντ και τον επιθετικό, Βίκτορ Γιοκέρες.

Σημαντική αναμένεται να είναι η… εκ Πορτογαλίας ενίσχυση της Τσέλσι στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εάν επαληθευθεί το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Evening Standard».

Οπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο, η διοίκηση των Λονδρέζων έχει ήδη επικοινωνήσει με τους ιθύνοντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προκειμένου ν’ αποκτήσει τον αμυντικό, Ουσμάν Ντιομάντ και τον επιθετικό, Βίκτορ Γιοκέρες.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι διοικούντες τον πορτογαλικό σύλλογο, αξιώνουν για την διπλή μεταγραφή ένα ποσό της τάξης των 180 εκατομμυρίων ευρώ.

Aξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η Σπόρτινγκ απέρριψε την πρώτη πρόταση των «μπλε» για τον Ντιομάντ, αποσαφηνίζοντας ότι τον παραχωρούν, μόνο εφ’ όσον καταβληθεί η ρήτρα αποδέσμευσης που είναι 80 εκατομμύρια ευρώ.

Κάτι ανάλογο, ισχύει και για την περίπτωση του Γιοκέρες, ο οποίος έχει στο συμβόλαιο του, ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατομμύρια ευρώ.

O Ουσμάν Ντιομάντ φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί συνολικά σε 20 αναμετρήσεις, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 1.665 λεπτά συμμετοχής. Το συμβόλαιο που έχει με την πορτογαλική ομάδα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και η χρηματιστηριακή του αξία είναι 25 εκατ. ευρώ.

Δείτε τον εν δράσει:

Τον ίδιο αριθμό αγώνων έχει και ο Βίκτορ Γιοκέρες, με τον Σουηδό να έχει 17 γκολ και 8 ασίστ σε 1.582 λεπτά. Το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2028 και η χρηματιστηριακή του αξία στα 32 εκατ. ευρώ.

Μερικά από τα γκολ του στη φετινή σεζόν:

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024