Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Η Μπαρτσελόνα «χαμογέλασε» και πάλι μετά από δύο διαδοχικά «στραβοπατήματα», αποχωρώντας με πολύτιμο «διπλό» από το Κάουνας. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 85-80 της Ζαλγκίρις, για την 16η αγωνιστική της Euroleague, βελτιώνοντας σε 11-5 το ρεκόρ.
Την τρίτη διαδοχική νίκη της πανηγύρισε στο Βερολίνο η Φενερμπαχτσέ, καθως επικράτησε με 91-82 της Άλμπα, ενω η Μονακό έφυγε νικήτρια από το Μόναχο, επιστρέφοντας σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων. Οι Μονεγάσκοι πέρασαν νικηφόρα με 91-80 από την έδρα της Μπάγερν και ανέβηκαν στο 9-7.
Δεύτερο σερί διπλό για Παναθηναϊκό, επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει