Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μίλος Τεόντοσιτς: Σαν το παλιό καλό κρασί... (vids)

Μίλος Τεόντοσιτς: Σαν το παλιό καλό κρασί… (vids)

Τι κι αν είναι στα 36 του; Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει τα «κλειδιά» της επίθεσης του Ερυθρού Αστέρα, κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και αποδεικνύει γιατί η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός...

Ο Ερυθρός Αστέρας πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στη Μακάμπι με 98-92 εκτός έδρας, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην οικονομία της βαθμολογίας για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των Σέρβων ήταν ο… αειθαλής Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα στην επίθεση και απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους γκαρντ που αγωνίζονται (η έχουν αγωνιστεί) στα ευρωπαϊκά γήπεδα τον 21ο αιώνα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε 27 πόντους και 14 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής, σε ένα αδιανόητο νταμπλ νταμπλ.

Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει ο 36χρονος Μίλος Τεόντοσιτς

Τι κι αν βρίσκεται στα 36 του; Ο σπουδαίος Σέρβος διέλυσε τα πάντα, έχοντας 40 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ τροφοδότησε ιδανικά και τον Τζόελ Μπολομπόι, ο οποίος σκόραρε 20 πόντους.

Αειθαλής και… αναγεννημένος

Αυτά που έκανε ο Τεόντοσιτς κόντρα στη Μακάμπι έχουν ξανασυμβεί, όμως όχι σε αυτή την ηλικία, με τον 36χρονο γκαρντ να έχει «αναγεννηθεί» για τα καλά από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία στον Ερυθρό Αστέρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Γενικότερα, τη φετινή σεζόν δείχνει ανανεωμένος και έχει γίνει κομβικός στον Ερυθρό Αστέρα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.

Έτσι κι αλλιώς είναι… τοπ δημιουργός, ενώ έχει ένα μοναδικό ταλέντο και στην εκτέλεση, κάτι που φαίνεται και από τους μέσους όρους του. Στα πρώτα 16 παιχνίδια μετράει 11,9 πόντους ανά ματς, μαζί με 5,9 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 13,8 στο σύστημα αξιολόγησης, αψηφώντας την ηλικία του, ενώ αγωνίζεται 22 λεπτά περίπου.

Αν βάλει κανείς κάτω τον χρόνο συμμετοχής και το τι προσφέρει στο παιχνίδι των Σέρβων είναι εντυπωσιακό, ενώ είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους βασικούς λόγους που ο Ερυθρός έχει 6 νίκες, αφού και 6 ματς ήταν καταλυτικός.

Ήδη η διοίκηση της ομάδας εξετάζει το ενδεχόμενο να τον καλέσει για να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο με τον Τεόντοσιτς να επιθυμεί την παραμονή του, ειδικά μετά την έλευση του Έλληνα κόουτς, που του έχει δώσει και μεγαλύτερη ελευθερία, προκειμένου να ξεδιπλώσει το απίθανο επιθετικό ταλέντο που διαθέτει…

Η στατιστική του Τεόντοσιτς

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024