Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού ζητάει το ΠΑΣΟΚ - «Πυρά» στη ΝΔ για «αποπομπή» Λιανού

Ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού ζητάει το ΠΑΣΟΚ – «Πυρά» στη ΝΔ για «αποπομπή» Λιανού

«Ευχόμαστε η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού να ακολουθήσει το υπόδειγμα του αποπεμφθέντος, κ. Λιανού, που τόλμησε να ελέγξει τις τράπεζες», λέει το ΠΑΣΟΚ

Την «καμπάνα» στις τράπεζες και στην Ένωση Τραπεζών από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για τις προμήθειες, σχολιάζει ο Γιώργος Νικητιάδης, υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ευθύνης (ΚΤΕ) Ανάπτυξης  του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, καθώς και τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης.

«Η Επιτροπή Ανταγωνισμού, που σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σκρέκα ‘έκανε ρεπορτάζ και όχι τη δουλειά της’, εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι έκανε περισσότερο από καλά τη δουλειά της, όπως και ο αποπεμφθείς από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρόεδρός της, κ. Λιανός», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Νικητιάδης.

«Ευχόμαστε η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού να ακολουθήσει το υπόδειγμα του αποπεμφθέντος, κ. Λιανού, που τόλμησε να ελέγξει τις τράπεζες και φοβάμαι ότι για αυτό το λόγο αντικαταστάθηκε από τη ΝΔ»

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, προσθέτει, επιμένει στην ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, καθότι θα μπορούσε να φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από αυτά.

«Πυρά» στη ΝΔ για «αποπομπή» Λιανού

«Δυστυχώς, οι ‘εναρμονισμένες πρακτικές’ αποδεικνύεται περίτρανα ότι είναι μία πραγματικότητα στην αγορά και όπως αντιλαμβανόμαστε επεκτείνονται ακόμη και σε προϊόντα καθημερινής χρήσης. Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι η ακρίβεια απαιτεί σοβαρά μέτρα για να αντιμετωπιστεί και όχι ‘καλάθια’ και ‘pass’», υπογραμμίζει.

Για να καταλήξει πως «οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ είναι πάγιες: Ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και των ελέγχων στην αγορά, μείωση του ΦΠΑ σε βασικά είδη, μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης και ενδυνάμωση των καταναλωτικών οργανώσεων».

Τέλος, ο Γιώργος Νικητιάδης σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ευχόμαστε η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού να ακολουθήσει το υπόδειγμα του αποπεμφθέντος, κ. Λιανού, που τόλμησε να ελέγξει τις τράπεζες και φοβάμαι ότι για αυτό το λόγο αντικαταστάθηκε από τη Νέα Δημοκρατία».

Sports in

Μπερνάρ: Oι βαθμοί που δίνει στον ΠΑΟ σε ένα «τρελό» δεύτερο μισό της σεζόν (vid)

Δεύτερος σκόρερ του Παναθηναϊκού πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη. Αραγε, κρατά κάποια ακόμη μαγική παράσταση για τη συνέχεια ο αξιότιμος κύριος Μπερνάρ;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024