Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: χαμόγελα από έναν  «ξεχασμένο» και έναν …φευγάτο!

Παναθηναϊκός: χαμόγελα από έναν «ξεχασμένο» και έναν …φευγάτο!

Ηταν μια ημέρα χαράς για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Μάχες σε διπλό μέτωπο: σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Πώς τα φέρνει η μοίρα…Λες και μιλάμε για «συνομωσία»! Ηταν μια ημέρα χαράς για τους φίλους του Παναθηναϊκού η Τετάρτη. Μάχες σε διπλό μέτωπο: σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αρχικά, ζητούσαν όλοι να φύγει η κακοδαιμονία, να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα και η πίεση από τις άσχημες βραδιές και την κακή απόδοση των γκολκίπερ να πάει μακριά. Συνέβη.

Στο μπάσκετ, μαζεύτηκαν πολλές ήττες της «τελευταίας στιγμής» και οι πάντες ανέμεναν να γυρίσει ο τροχός. Το είδαμε και αυτό. Αλλά την υπογραφή έβαλαν δύο αναπάντεχοι ήρωες: ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και ο Μάριους Γκριγκόνις.

Αν πάμε στον κυνηγό, ασφαλώς και πολλοί θα ένιωσαν έκπληξη όταν τον είδαν να πατά το χορτάρι στον Βόλο, έστω και ως αλλαγή. Τον είχαν λησμονήσει. Γιατί είχε να εμφανιστεί κάμποσο διάστημα κι ας έδωσε κάποτε ανάσα με γκολ στις καθυστερήσεις (2-2) με τον ΠΑΟΚ. Εκτοτε, μπορούσε να πάρει ευκαιρία, τη διεκδίκησε, αλλά ο Γιοβάνοβιτς ίσως και να εκτιμά πως εν τέλει αδίκησε τον επιθετικό με την έφεση στο γκολ. Στον Βόλο ο «ξεχασμένος» Γερεμέγεφ έστειλε μήνυμα ελπίδας και ήρεμων γιορτών για μια ομάδα που τόσο έχει ανάγκη τις ανέφελες ημέρες.

Να πάμε στον Γκριγκόνις; Μέλος της εθνικής Λιθουανίας, ήταν από τις μεταγραφές που ικανοποίησαν τους φίλους της ομάδας το καλοκαίρι του ’22. Να δεχθούμε πως οι απαιτήσεις είχαν πέσει; Καμμιά αντίρρηση. Αλλά ο Γκριγκόνις έχει τα χαρακτηριστικά του καλού παίκτη και το γνωρίζουν οι περισσότεροι στην Ευρώπη.

Τελικά, η σεζόν κύλησε με αποτυχία για τον ΠΑΟ και η κακή πορεία παρέσυρε και τον Γκριγκόνις. Η απόφαση ήταν «νέα ομάδα» και η σκούπα πήρε τους περισσότερους. Ο Γκριγκόνις έμεινε, ίσως την τελευταία στιγμή. Δεν βρήκε προσφορά που να τον ικανοποιούσε; Θέλησε ο Αταμάν να του δώσει μια ευκαιρία καθώς δεν ενέταξε στο ρόστερ έναν κλασικό σουτέρ και επιθυμούσε να καλύψει τα νώτα του; Είδε πως ο Γκάι δεν έβγαινε και προτίμησε να έχει «σταντ μπάι» τον Γκριγκόνις;

Όπως και να έχει, ο παίκτης συνέχισε και σταδιακά άρχισε να κερδίζει παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Με τους πόντους που έβαζε, με τα καλά του ποσοστά, με το θετικό παιχνίδι του. Απέναντι στη Μονακό σημείωσε ένα τρίποντο που μήνες μετά, στο φινάλε της σεζόν, αν όλα πάνε όπως επιθυμούν στο πράσινο στρατόπεδο, μπορεί να είναι αυτό το τρίποντο σημείο αναφοράς.

Και το πέτυχε ποιος; Ενας που ήταν έτοιμος να …πηδήσει από το καράβι!

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024