Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μια νίκη που αποδεικνύει γιατί ο Ολυμπιακός είναι στην ελίτ της Ευρώπης

Μια νίκη που αποδεικνύει γιατί ο Ολυμπιακός είναι στην ελίτ της Ευρώπης

Το ότι ο Ολυμπιακός με τη νίκη στο Βέλγιο παραμένει «ζωντανός» στο κόλπο της πρόκρισης, σημαίνει πολλά για την προσπάθεια που κάνουν ο Καστελάνι και οι παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός δίνει φέτος το παρών στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν με τη νίκη που πέτυχαν απόψε επί της Ροζελάρε, ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-0 στο Βέλγιο, πέτυχε την πρώτη της νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αποδεικνύοντας ότι η δουλειά που γίνεται από τον Καστελάνι αποδίδει «καρπούς».

Κι όταν αναφερόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ μιλάμε για την ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ και ο Ολυμπιακός δίνει μάχη σε κάθε παιχνίδι για να σταθεί με αξιώσεις στο κορυφαίο επίπεδο.

Κι όχι μόνο δίνει μάχες, αλλά αποδεικνύει με τις εμφανίσεις του ότι με τις σωστές κινήσεις το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο.

Ήταν μια σημαντική νίκη αυτή που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» επί της Ροζελάρε και παίζει μεγάλο ρόλο και στην ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού.

Ένας Ολυμπιακός που πριν από λίγες μέρες είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού στο Ρέντη με 3-1 σετ για το πρωτάθλημα και τώρα παλεύει για να πετύχει τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στην Ευρώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ δύσκολη αποστολή αλλά αυτό το ήξεραν από την πρώτη στιγμή, όταν αποφάσισαν να κάνουν το παν για να επιστρέψουν στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

Το ότι ο Ολυμπιακός με τη νίκη στο Βέλγιο παραμένει «ζωντανός» στο κόλπο της πρόκρισης, σημαίνει πολλά για την προσπάθεια που κάνουν ο Καστελάνι και οι παίκτες του.

Ένας πολύ καλός προπονητής και μια ομάδα που είναι σχεδόν ίδια με πέρυσι, έχουν δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σκηνικό, με τους πειραιώτες να κοιτάζουν στα μάτια τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Κι όχι μόνο να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι αλλά να επιμένουν και να μην το βάζουν κάτω. Μ’ αυτό το σκεπτικό λοιπόν επιτεύχθηκε η μεγάλη νίκη στο Βέλγιο και οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν την επόμενη μέρα.

Ο Ολυμπιακός πήγε να παίξει έναν «τελικό» στο Βέλγιο και τα κατάφερε περίφημα, έχοντας εξαιρετική στατιστική σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Και για να πάρει μια ομάδα έναν «τελικό» χρειάζεται και καλή ψυχολογία και οι «ερυθρόλευκοι» την είχαν.

Πολλά θα κριθούν πλέον στον αγώνα με την Κόζλε στις 11 Ιανουαρίου κι εκεί οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να πάρουν τη δεύτερη νίκη τους στον όμιλο.

Αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολο καθώς οι πειραιώτες έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι αυτό την σήμερον ημέρα στο ευρωπαϊκό βόλεϊ μετράει πολύ.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024