Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενρίκε: «Ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ισπανία, πιο δύσκολο το δεύτερο μισό της σεζόν»

Ενρίκε: «Ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ισπανία, πιο δύσκολο το δεύτερο μισό της σεζόν»

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για μια ενδεχόμενη επιστροφή στην πατρίδα του, ενώ αναφέρθηκε και στο δεύτερο μισό της σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, είναι χαρούμενος που θα αντιμετωπίσει την ισπανική Σοσιεδάδ στους «16» του Champions League, αλλά περιμένει… εμπόδια, καθώς η σεζόν περνά σε ένα δύσκολο δεύτερο μέρος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε στη νοκ-άουτ φάση καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στον 6ο όμιλο, ενώ η αήττητη Σοσιεδάδ ήταν στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Είμαι ευχαριστημένος με την κλήρωση, γιατί ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ισπανία» είπε ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας στους δημοσιογράφους.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τη Σοσιεδάδ. Έχει πολλούς παίκτες που έχουν πάει στην εθνική ομάδα μαζί μου. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Πήραν την πρώτη θέση σε έναν όμιλο που περιελάμβανε την Ίντερ που ήταν φιναλίστ την περασμένη σεζόν. Και παρόλα αυτά κατάφεραν να τερματίσουν στην κορυφή» πρόσθεσε.

Ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ανέλαβε την Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιούλιο, είπε ότι βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία βελτίωσης της ομάδας, για να πάρει το καλύτερο δυνατό από αυτήν: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πρώτο μισό της σεζόν όσον αφορά τα αποτελέσματα» είπε.

«Είχαμε έναν τόσο δύσκολο όμιλο στο Champions League. Και στο τέλος είχαμε καλά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα. Το πιο δύσκολο κομμάτι απομένει να γίνει στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει προβάδισμα πέντε βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας της Ligue 1 και αντιμετωπίζει αύριο (20/12) την 14η Μετς. Ωστόσο, ο Λουίς Ενρίκε προειδοποίησε τους παίκτες του να μην εφησυχάζουν απέναντι στους αντιπάλους τους, οι οποίοι έρχονται από τρεις σερί ήττες.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα μας αφήσουν πολύ λίγους χώρους για να επιτεθούμε» είπε.
«Θα χρειαστεί να είμαστε πολύ ακριβείς για να εκμεταλλευτούμε αυτούς τους χώρους».

Ο αγώνας θα συμπέσει με τα γενέθλια του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος έχει σημειώσει 164 γκολ στο πρωτάθλημα για την Παρί Σεν Ζερμέν, συμπεριλαμβανομένων 16 τη φετινή σεζόν σε 15 εμφανίσεις. «Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ακόμα πολύ νέος, 25 ετών. Είναι στην ηλικία του γιου μου» είπε ο Λουίς Ενρίκε.

«Ελπίζω ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα πανηγυρίσει ακόμη περισσότερες επιτυχίες, τόσο συλλογικά όσο και ατομικά. Ελπίζουμε ότι θα είναι εδώ στην Παρί Σεν Ζερμέν και ελπίζουμε να τον βοηθήσουμε να εξελιχθεί».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024