Mε Αϊτόρ, αλλά χωρίς επτά παίκτες ο Παναθηναϊκός στον Βόλο (pic)
Με σημαντικές απουσίες η αποστολή του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο (20/12, 19:00).
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο για την 15η αγωνιστική της Super League (20/12, 19:00), με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.
Οι Πράσινοι ταξιδεύουν στη πρωτεύουσα της Μαγνησίας με αρκετές απουσίες, αφού 7 ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Τριφυλλιού από την οποία απουσιάζουν οι Τσέριν, Χουάνκαρ, Τζούρισιτς και Βαγιαννίδης οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία και θα επιστρέψουν στην ενεργό δράση από τον νέο χρόνο.
Επίσης, εκτός έμεινε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς που μόλις χθες επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και κρίθηκε ανέτοιμος. Φυσικά, ο Σέρβος προπονητής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των μακροχρόνια τραυματιών Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.
Στα θετικά νέα για τον Παναθηναϊκό, ο Αϊτόρ ακολούθησε σε φουλ ρυθμούς το πρόγραμμα της προπόνησης και θα ακολουθήσει την αποστολή για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στους Βολιώτες.
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
- Επίσημη η επιστροφή: Ο Μάικ Μπατίστ ξανά στον Παναθηναϊκό (pic)
- Γιαμάλ: «Αν η Γαλλία πρέπει να φοβάται κάποια ομάδα, αυτή είμαστε εμείς»
- Το Βέλγιο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Ρόδρι: Ο λόγος που διαιτητής και VAR δεν το έδωσαν… (vid)
- Σοβαρό επεισόδιο με Αντεμπάγιο και Χίρο στο Λας Βέγκας
- Ο Σκαλόνι υποκλίθηκε ξανά στον Μέσι: «Όσο θέλει να παίζει, θα είναι ο καλύτερος»
- Επίσημο το «μπαμ»: Ο Μάικ Τζέιμς στην Αναντολού Εφές!
- «Αναβρασμός» στη FIFA με την υπόθεση Μπάλογκαν: Χώρες αποσύρουν τη στήριξή τους στον Ινφαντίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442